Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πως είναι δυνατόν οι “πολιτισμένοι” ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να στηρίζουν πολιτικά και οικονομικά τρομοκράτες;

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόρο “Sibilla"
Ένα συνταρακτικό βίντεο που αποκαλύπτει το είδος των μισθοφόρων που χρησιμοποιούν οι Ευρωπαίοι μα τη συμπαράσταση της Τουρκίας, του Ισραήλ και των αραβικών δικτατορικών καθεστώτων εναντίον μιας νόμιμης κυβέρνησης και ενός περήφανού λαού.
Ας σκεφτούμε ότι αναγνώρισαν μια «εξόριστη κυβέρνηση εξεγερμένων» καταπατώντας στην κυριολεξία -για μια ακόμη φορά- το διεθνές δίκαιο, όπως με τη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ… παντού όπου οι ιμπεριαλιστές εξάγουν τη «δημοκρατία» τους.
Στο βίντεο βλέπουμε έναν καμικάζι Λίβυο μισθοφόρο να οδηγεί ένα φορτηγό με δυναμίτη που θα ανατιναχθεί με το «απλό» πάτημα ενός κουμπιού στο λευκό πλαίσιο.
Το παιδί (για παιδί πρόκειται) είναι σε θαυμάσια ψυχική διάθεση και ίσως υπό την επήρεια κάποιου ψυχοφαρμάκου που χορηγούν άφθονα Cia και Mossad στους «εξεγερμένους επαναστάτες» μισθοφόρους για την εξαγωγή «δημοκρατίας» στη Συρία.
Ενώ κατευθύνει το φορτηγό-δολοφόνο στον στόχο (κάποια παιδική χαρά, ένα νοσοκομείο, κάποια εκκλησία άπιστων χριστιανών ή ένα τζαμί άπιστων μουσουλμάνων, που κατόπιν τα ΜΜΕ θα μιλήσουν για δολοφονικές βόμβες διασποράς του δικτατορικού καθεστώτος της Συρίας), τραγουδάει με ευθυμία στίχους «για τη συνάντησή του στους ουρανούς με τη σειρήνα του»…
Στο ξεκίνημα του βίντεο φαίνεται ο καταζητούμενος Λίβυος τρομοκράτης Mahdi al Harati που έχει ετοιμάσει και συντονίζει την «επιχείρηση» του Ελεύθερου στρατού της Συρίας, των «επαναστατών» που προχθές αναγνώρισαν οι Υπουργοί Εξωτερικών της βραβευμένης με Νόμπελ Ειρήνης Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Για αυτή την «ελευθερία», γι’ αυτή την «δημοκρατία» εργάζονται οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μαζί με Τουρκία, Ισραήλ και άραβες δικτάτορες, ειδικώς ο «σοσιαλιστής» γάλλος πρόεδρος Francois Hollande, που διεκδικεί «δικαιώματα» στην πρώην γαλλική αποικία του. Μια αποικία για την οποία ποτέ οι γάλλοι αποικιοκράτες δεν πλήρωσαν για τα εγκλήματά τους σε βάρος της Συρίας και του λαού της.
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επέμβαση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: