Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Η μασονική στοά υποδείκνυε ποιοι θα στελεχώσουν τα ΔΣ κρατικών οργανισμών και ΔΕΚΟ! Η αποκάλυψη από δικαστές που δεν φορούν ποδίτσες σε στοές…

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόρο “Sibilla"
Οι δικαστές της Κατατζάρο (Καλαβρία) που διερευνούν τις σχέσεις μασονίας και μαφίας της Καλαβρίας 'ndrangheta (Ντάγκετα… από το ελληνικότατο Άνδρας Αγαθός) έφεραν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία.
Η μασονική στοά Liberi e Forti (Ελεύθεροι και Ισχυροί) του “Μέγα Διδασκάλου”  Paolo Coraci (φωτο), διόριζε τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων Δημοσίων Οργανισμών και ΔΕΚΟ στην Ιταλία. Και μην νομίζουμε ότι μιλάμε για μακρινό παρελθόν και την υπόθεση της μασονικής στοάς Προπαγάνδα 2 (Π2) του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά το 2010!
Στα πρακτικά της μασονικής στοάς που κατέσχεσαν οι δικαστές, υπάρχουν λίστες για 15 Οργανισμούς και μάλιστα οργανισμούς κολοσσούς για την Ιταλία, όπως τα Ταχυδρομεία και η Ιταλική Βιομηχανία όπλων Finmeccanica (παρεμπίπτοντος… η Finmeccanica κάνει καλές δουλειές και στην Ελλάδα με το Υπουργείο Άμυνας κι όχι μόνον).
Η είδηση είναι σε όλα τα ΜΜΕ και στο επίσημο κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA.
Στην Ιταλία υπάρχουν αδέκαστοι δικαστές και έξω από μασονικές στοές, στην Ελλάδα;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα;
Εδώ κι αν δεν κάνει κουμάντο η μασονική στοά!
Εισαγγελέα Α.Π. πάντως πάντα από εκεί διορίζουν. Κανένας πρόεδρος μπορεί να τους ξεφύγει καμιά φορά όπως η σημερινή Ασημακοπούλου που αυτή μάλλον είναι του θρησκευτικού κυκλώματος.
Η μασονία στην Ελλάδα φίλε μου έχει κάνει δικό της μαγαζάκι τη Δικαιοσύνη όπου αλωνίζουν οι... Κωνσταντόπουλοι και ο... Μαρτίνης!