Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

To Κίνημα 5 Αστέρων στην Ιταλία διασώζει τον ευρωπαϊκό ανθρωπισμό, ξεσκεπάζει την ξεπουλημένη στους σιωνιστές ευρωπαϊκή αριστερά, καταγγέλλει ως συνένοχη την ιταλική κυβέρνηση! Επίσημη διαμαρτυρία από το Ισραήλ…

Ο βουλευτής του Κινήματος 5 Αστέρων Manlio Di Stefano, του Μπέπε Γκρίλο, έκανε άνω κάτω την ιταλική βουλή.
Με μια ιστορική ομιλία που θύμισε τους μεγάλους ηγέτες της ιταλικής πολιτικής σκηνής (Σάντρο Περτίνι, Ενρίκο Μπερλινγκουερ, Μπετίνο Κράξι ο σοσιαλιστής Κράξι είχε αναστατώσει την βουλή, όταν ως πρωθυπουργός διακήρυξε: «Νόμιμος ο ένοπλος αγώνας των Παλαιστίνιων για την πατρίδα τους»), για το δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού στην αυτοδιάθεση!
Ο Manlio Di Stefano, μεταξύ άλλων επισήμανε: «Άμεση απέλαση του ισραηλινού πρέσβη από την Ιταλία και αίτημα να γίνει σε όλες τις χώρες της ΕΕ, ως μέτρο πίεσης για να σταματήσει η γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας…
Να σταματήσει κάθε πώληση όπλων στο Ισραήλ…
Να διακοπούν ΟΛΕΣ οι εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ…
Μπροστά στις αδιάκριτες επιθέσεις του ισραηλινού στρατού σε σχολεία, νοσοκομεία παιδικούς σταθμούς, να ξεκινήσει διαδικασία στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης εναντίον της κυβέρνησης Νετανιάχου, για εγκλήματα πολέμου κι εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας.
Αναγνωρίζοντας το κράτος του Ισραήλ του παρείχαμε δικαιώματα, αλλά πρέπει να απαιτήσουμε και υποχρεώσεις, που επιβάλει το διεθνές δίκαιο κι η ιστορία μας.
Ο ιταλικός λαός δεν θέλει να βρωμίσει τα χέρια του με αίμα.
Η ιταλική κυβέρνηση είναι συνένοχη για τη σφαγή στη Γάζα».
Άμεση η αντίδραση του Ισραήλ με ανακοίνωση-δελτίο τύπου, που μιλάει για αντισημιτική καμπάνια…
Άμεση και η αντίδραση του βουλευτής του Κινήματος 5 Αστέρων Di Stefano: Ν’ απελαθεί η διπλωματική αντιπροσωπεία του Ισραήλ από την Ιταλία!
Κι όλα συμβαίνουν όταν το Ισραήλ έχει κερδίσει όλα τα ευρωπαϊκά κυβερνητικά κόμματα (κεντροαριστερά και κεντροδεξιά), αλλά και το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (είχε για υποψήφιο πρόεδρο της ΕΕ τον Αλέξη Τσίπρα) που δεν θέλει να πάρει καμία πρωτοβουλία. Αρκεί να σκεφτούμε ότι η επικεφαλής της «Λίστας Τσίπρα» στην Ιταλία και σήμερα ευρωβουλευτής στο κόμμα της «Ευρωπαϊκής Αριστεράς», είναι η σιωνίστρια Μπάρμπαρα Σπινέλι, Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, πρύτανης στο λεγόμενο «Εβραϊκό Πανεπιστήμιο» της Ρώμης, αδελφική φίλη του Γ. Παπανδρέου, σύζυγός του περιβόητου Σκιόπα (σύμβουλος για τα οικονομικά του Γ. Παπανδρέου, όταν ήταν πρωθυπουργός).
Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: