Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Oι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" του Πάνου Καμμένου ξεσκεπάζουν τους τουρκόσπορους της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και επικροτούν τις θέσεις της ΕΔΕΚ (Σοσιαλιστικό Κόμμα του Βάσου Λυσσαρίδη)! Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι πασοκοι που τον έχουν εμπλουτίσει, σιωπή για τα σχέδια διζωνικής και διχοτόμησης της Κύπρου;

Σχετικά:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
«ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΕΝΔΟΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΞ. ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ»
Ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, από το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν όπου βρίσκεται για την ετήσια Σύνοδο του ΟΑΣΕ, έκανε την εξής δήλωση:
«Οι δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών Αναστάσιου Μητσιάλη, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.
Από τα χώματα της ελεύθερης Κύπρου όπου βρίσκεται για τις...
ενδοτικές χιαστί συνομιλίες, υπονόησε ευθέως ως «αποτυχία του παρελθόντος» το ιστορικό ΟΧΙ του Τάσσου Παπαδόπουλου, προσβάλλοντας και τον αείμνηστο Πρόεδρο και τον κυπριακό λαό που τον ακολούθησε σε αυτή την ιστορική απόφαση.
Και δυστυχώς δεν σταμάτησε εκεί ο Γ.Γ. του ΥΠΕΞ:
Καλεί τώρα την Κυπριακή Δημοκρατία σε υποχωρήσεις (!!!), με προφανή σκοπό την αποδοχή ενός νέου σχεδίου ΑΝΑΝ , όπως δέχεται να γίνει αποδεκτό και η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ της Αθήνας.
Σχετικά με την αναφορά του σε «τουρκοκυπριακό λαό», η εκ των υστέρων «διόρθωση» του κ. Μητσιάλη ότι εννοούσε «τουρκοκυπριακή κοινότητα», δεν πείθει κανέναν, διότι αφ' ενός είναι ένας έμπειρος διπλωμάτης και επί πλέον όλοι γνωρίζουμε προς ποία κατεύθυνση δρομολογείται το κυπριακό, με τις παρασκηνιακές συμφωνίες των κυβερνήσεων Αναστασιάδη - Σαμαρά και Βενιζέλου.
Τέλος, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επικροτούν τις δηλώσεις του Προέδρου της ΕΔΕΚ Γιαννάκη Ομήρου για τις ακατανόητες και ανιστόρητες  τοποθετήσεις του Έλληνα Γ.Γ. ΥΠΕΞ».
Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: