Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Απλώς Μουνόπανα! Ή αλλιώς: «Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι»*

 Επικοινωνώ άρα Υπάρχω - 'I communicate, therefore I am ...  
Πρωτοβουλία συγκρότησης μετώπου για την σωτηρία του Λαού και την αναγέννηση της Χώρας.
Οι επί έξι ολόκληρα χρόνια αυλικοί, πραξικοπιματίες σφετεριστές καρατομηστές, καταγγέλουν την πραξικοπηματική  καρατόμησή τους.
Παει χάθηκε η μπάλα, μαζί με το φιλότιμο και την αξιοπρέπεια!!!

* «Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι»
Δεν θα λέγαμε ότι λαθεύουν εκεί στη "ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ" κι αναφερόμαστε στις σφαγές που γίνονται σ' ένα μικρό χώρο που διεκδικεί ο Λαφαζάνης... Σφαγές σε όλους γνωστές, αλλά αυτοί νομίζουν ότι τις κρατούν σε "εσωκομματική αντιπαράθεση".
Αυτοί που λειτούργησαν ως όργανα του μεγάλου "ηγέτη" και διέλυσαν το χώρο αυτό πριν περίπου έξι χρόνια, τώρα λαμβάνουν ότι πρόσφεραν και φεύγουν με ένα σωρό λάσπες στις πλάτες τους, αλλά ξέχασαν τότε που οι ίδιοι είχαν το μυστρί και λάσπωναν... Ξέχασαν πως αυτοί που σήμερα δέχονται χαρακτηρισμούς υποκόσμου, ήταν οι ίδιοι που είχαν εξαπολύσει σε άλλους συντρόφους, ήταν αυτοί που κάτω από την καθοδήγηση του "αλάνθαστου αρχηγού" (μια μέρα ίσως μάθουμε από που ήρθε και τι εντολές είχε να διεκπεραιώσει κι αυτός), πούλησαν σε μια νύχτα όλα εκείνα τα "κινήματα" της πλατείας και πήραν αγκαζε΄τον Παπαθεμελή...
Εμείς, ας μας επιτραπεί, θα πούμε πως δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από άνθρωπο που γαλουχήθηκε μαζί με τους Κοτζιάδες, Βαλαβάνηδες, γιατί όχι Λαφαζάνηδες και σια... Ανεμομαζώματα, ανεμοσκορπίσματα... και φυσικά «Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του».
** Κρίμα για μια σειρά σοβαρούς κι αξιόλογους αγωνιστές που τους πήρε η "μπάλα"...
***
Κι ορισμένες από τις απαγορευμένες αναρτήσεις στο f/b:







7ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "sibilla", ως "ανατρεπτικό"... Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: