Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Τεράστιο κι ανεπανόρθωτο πλήγμα δέχθηκε η Βόρεια Κορέα!

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου

Σήμερα από αυτό το ασήμαντο ιστολογοφόρο φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας μια σημαντική είδηση που προκάλεσε ΣΟΚ στην παγκόσμια κοινότητα.
Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας δέχθηκε ένα σημαντικό κι ανεπανόρθωτο πλήγμα που αλλάζει την παγκόσμια γεωπολιτική κατάσταση. Ένα πλήγμα που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα υγείας στον Κιμ Τζονγκ Ουν, το "δικτάτορα της Βόρειας Κορέας", όπως τον εμφανίζει και η "Βικιπαίδεια-wikipedia" (η μεγάλη δημοκρατική πηγή του διαδικτύου). Ο Κιμ Τζονγκ Ουν δεν μπορεί πλέον να κοιμηθεί τις νύχτες, δεν μπορεί να απολαύσει το κάπνισμα ως ένθερμος καπνιστής και βρίσκεται σε 24ωρη βάση υπό ιατρική παρακολούθηση.
Ο Αιγύπτιος στρατηγός Sidki Sobhi, που διόρισε στη θέση του υπουργού άμυνας της Αιγύπτου ο δικτάτορας Σίσι (θέση που είχε ο δικτάτορας Σίσι:  ήταν ο υπουργός άμυνας της εκλεγμένης κυβέρνησης ισλαμικής αδελφότητας της Αιγύπτου, την οποία ανέτρεψε με πραξικόπημα και την κατηγορία για φιλοαμερικανισμό), επισκέφθηκε την περασμένη Τρίτη τη Σεούλ.
Εκεί ο Sidki ανακοίνωσε επισήμως ότι η χώρα του διέκοψε κάθε στρατιωτική συνεργασία με τη Βόρεια Κορέα: Report: Egypt cuts military ties with North Korea
Μια στρατιωτική συνεργασία που ξεκίνησε στη διάρκεια της δυναμικής παρουσίας του Κινήματος των Αδεσμεύτων, με τους δύο ηγέτες: τον Kim Il-Sung και τον Gamal Abdel Nasser, όπου ουσιαστικά σήμαινε μια παρουσία στρατιωτικών συμβούλων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας στην Αίγυπτο, όταν η τελευταία ζητούσε βοήθεια. Ήδη, μέσω της άμεσης κι έγκαιρης πληροφόρησης που διαθέτει το μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο της χώρας μας, ο σημερινός υπουργός των Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον σύντροφο δικτάτορα της Αιγύπτου Σίσι. Να θυμίσουμε ότι μόλις πριν λίγες μέρες είχαμε το αντικομουνιστικό παραλήρημα Κοτζιά... (Κοτζιάς: Να καταδικάζουμε και τις χώρες που τροφοδοτούν τη Βόρεια Κορέα),γεγονός που δικαιώνει το συγχαρητήριο τηλεγράφημα. Να μην αποκλείουμε πως ο κύριος Κοτζιάς να θέλει να εμφανίσει ως δική του πρωτοβουλία και παραίνεση προς τον αιγύπτιο σύντροφο στρατηγό Sidki Sobhi, πιθανότατα κι αυτός πρώην "σταλινικός" που σπούδασε στις στρατιωτικές σχολές της ΕΣΣΔ. Κι όμως τα ΜΜΕ "σιωπούν"... Σύντομα θα έχουμε το νέο σενάριο της Cia: ο δικτάτορας Κιμ είχε δώσει χημικά στην Αίγυπτο, αλλά και στον Άσαντ και σίγουρα δικά του ήταν και τα χημικά (που δεν υπήρξαν) του Σαντάμ στο Ιράκ, του Μιλόσεβιτς στη Γιουγκοσλαβία, του Καντάφι στη Λιβύη και η Χαλιμά συνεχίζει την αφήγηση... ώστε οι δημοσιογραφικές πόρνες να πάρουν την υπόθεση πάνω τους!
Από την επίσκεψη Σίσι στον Τραμπ (Απρίλης 2017)
Τι συμβαίνει;
Παρά τη φιλότιμη παγκόσμια προσπάθεια ΟΛΩΝ των ΜΜΕ κι ΟΛΩΝ των δημοσιογράφων ("αριστερών" και δεξιών) η ήττα και τα αλλεπάλληλα χαστούκια που δέχεται η πάλαι ποτέ "αυτοκρατορία", η ξεδοντιασμένες ΗΠΑ από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, ταυτόχρονα με τη συντριβή της "αραβικής άνοιξης" από τον άλλο "δικτάτορα Άσαντ" και τη νίκη του λαού της Μολιβαριανής Δημοκρατίας από τον άλλο "δικτάτορα Μαδούρο"... κάτι δεν πάει καλά στη διεθνή κοινή γνώμη. Σαν να μην μασάνε αμάσητα σανό οι πολίτες...
'Ετσι χρήσιμο εργαλείο ο δημοκράτης αιγύπτιος στρατηγός για προπαγάνδα κτυπημάτων εναντίον του τρελού Κιμ.
Το πρόσχημα;
Τον Αύγουστο η Ουάσινγκτον έκοψε στρατιωτική βοήθεια προς την Αίγυπτο, ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων λόγω των "δεσμών της με τη Βόρεια Κορέα"...
Κι εμείς τους πιστεύουμε...
Σήμερα οι ιμπεριαλιστές όταν βλέπουν αυτές τις εικόνες και αξιωματικούς της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας στη Συρία... τρέμουν!
 
Να σημειώσουμε ορισμένα επίκαιρα κι εύστοχα κείμενα στο ελληνικό διαδίκτυο για να βγάζουμε συμπεράσματα, ή έστω να δούμε πως υπάρχει κι άλλη άποψη:

Με την ευκαιρία ας δούμε:
- Τώρα κατάλαβες γιατί τον δολοφόνησαν;


Επίσης:

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αιγαίο υπό πλήρη τουρκικό έλεγχο... μας αρέσει δεν μας αρέσει!
...και θα φταίει ο Πούτιν που κι η αποικία Ελλάδα κάνει εμπάργκο και δεν τους πουλάει φρούτα και γρωργικά προϊόντα, που οι αγρότες μας τα βάζουν στον κώλο τους!
Όπως εμπάργκο κάνουμε στη Συρία και το Ιράν...
Ο Κοτζιάς, η Μογκερίνι κι η ΝΑΤΟϊκή παρέα εμπάργκο στη Ρωσία για να "εκδημοκρατιστεί";
Αντίο Αιγαίο και κανένας δεν κάνει χαρακίρι!
- 12 Σεπτέμβρη 2017: La Turchia ha acquistato dalla Russia il sistema di difesa missilistico S-400 - L'accordo è il più importante firmato dal governo di Ankara con un paese non appartenente alla Nato (tpi)
[Η Τουρκία αγόρασε από τη Ρωσία το αμυντικό πυραυλικό σύστημα S-400 - Η πιο σημαντική συμφωνία που υπέγραψε η Άγκυρα με χώρα που δεν είναι ΝΑΤΟϊκή]
- 12 Σεπτέμβρη 2017: Erdogan: Turchia paga prima rata per gli S-400 russi (sputniknews)
[Ερντογάν: Η Τουρκία πλήρωσε την πρώτη δόση για τους ρωσικούς S-400]
Ανταλλάγματα για το εμπάργκο που κάνει η Ελλάδα εναντίον της Ρωσίας, μας έχουν δώσει οι φίλοι δανειστές; Ή θα μας πουν ότι πρέπει να αγοράσετε σάπια αμερικάνικά όπλα για να αντιμετωπίσετε υπερόπλα;
Πλήρωνε μαλάκα Έλλην, που θα θές διαβατήριο να πας σε νησιά του Αιγαίου...




Μια από τις πολλές απαγορευμένες αναρτήσεις με πολιτικό χαρακτήρα κι όχι θρησκευτικό, που δείχνουν πως θέλει να εμφανίσει θρησκευτική διένεξη την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, αλλά και πως ξεκάθαρα πολιτικά -στο πλευρό των ιμπεριαλιστών- είναι η στάση της επίσημης ελληνικής ηγεσίας ρασοφόρων και του αξιωματικού του τουρκικού στρατού Βαρθολομαίου: Μπορείς να φανταστείς πως έτσι γιορτάζουν Ορθόδοξοι την "Ύψωση του Τιμίου Σταυρού" στην...


7ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "sibilla", ως "ανατρεπτικό"... Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: