Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στη Συρία

Το ΠΑΜΕ έσπασε το εμπάργκο και ξεβράκωσε τα ξενόδουλα πουλημένα συνδικάτα ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Συνδικαλιστικό Φόρουμ στη Συρία: "Αλληλεγγύη με το Συριακό λαό και τους εργαζόμενους εναντίον της τρομοκρατίας, το εμπάργκο και τις πολιτικές της ιμπεριαλιστικής επίθεσης
Αναμένοντας από το ΠΑΜΕ τα σημαντικά αποτελέσματα και τις διαπιστώσεις από αυτό το Παγκόσμιο Συνδικαλιστικό Φόρουμ Αλληλεγγύης, που πραγματοποιήθηκε 11 - 12 Σεπτέμβρη στη Δαμασκό-Συρία και διοργανώθηκε από την Παγκόσμια Οργάνωση Συνδικάτων (WFTU), τη Γενική Συνομοσπονδία Συνδικάτων της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας (GFTU) μαζί με με τη Γενική Συνομοσπονδία Αραβικών Συνδικάτων (ICATU), να σημειώσουμε ότι συμμετείχαν 250 συνδικάτα από όλο τον κόσμο εκ των οποίων 70 ευρωπαϊκά.
Η ΓΣΕΕ;
Η ΑΔΕΔΥ;
Πολύ απλά... "συνδικάτα" στην υπηρεσία των μνημονίων, της υποτέλειας κι εργατοπατέρες που υπηρετούν (αμειβώμενοι πολύ καλά) το 4ο Ράιχ!
Θα πηγαίνουν Βρυξέλλες στα 5στερα Hotels, δήθεν για τα συμφέροντα των εργαζομένων και θα εμφανίζονται εκ των υστέρων για ψηφαλάκια και διατήρηση των ακριβοπληρωμένων πολυθρόνων τους με δάκρυα αλληλεγγύης. Όπως ακριβώς με τα κροκοδείλια δάκρυα για τη Γάζα, όπου κατόπιν εξαφάνισαν στη σιωπή 1,2 εκατομμύρια € χρήματα του Ελληνικού Λαού στον Τηλεμαραθώνιο 2009 για τα παιδιά της Γάζας! (Οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ εξαφάνισαν στη σιωπή 1,2 εκατομμύρια €! Ποτέ δεν λογοδότησαν!)!

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ που βρίσκεται στην Συρία για να εκφράσει την Αλληλεγγύη των συνδικάτων της Ελλάδας στους εργαζόμενους κ το λαό της Συρίας πραγματοποίησε χτες, Κυριακή, 10 Σεπτέμβρη, συνάντηση με τη Συνομοσπονδία Εργαζομένων Συρίας και το Εργατικό Κέντρο Δαμασκού.
Σήμερα θα συμμετέχει στην έναρξη της εκδήλωσης Αλληλεγγύης με τους εργαζόμενους κ τον λαό της Συρίας που διοργανώνουν η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία και η Συνομοσπονδία Εργαζομένων Συρίας.

7ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "sibilla", ως "ανατρεπτικό"... Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: