Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Γι' αυτό είμαστε Ασαντιστές!


Μόλις χθες απελευθερώθηκε αυτή η περιοχή στο Ανατολικό Χαλέπι κι η "αιμισταγής δικτατορική κυβέρνηση" του "αιμιοσταγούς δικτάτορα Άσαντ" (αιμοσταγείς κι οι κομμουνιστές που συμμετέχουν σ' αυτή την κυβέρνηση της Συρίας), άνοιξε Σχολεία για τα παιδιά που ζουν στον καταυλισμό προσφύγων Jibrin IDP camp (εκατομμύρια φιλοξενεί και σε συνθήκες άριστες σε καταυλισμούς αυτή η "δικτατορική κυβέρνηση", που μάλιστα έχει εκλέξει ο λαός)
Ούτε μια μέρα χαμένη για τα αγγελούδια, τα αετόπουλα της Αδούλωτης κι Αδέσποτης Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Και η αποικία Ελλάδα εφαρμ΄'οζει δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας...
Κι εσύ Ιερώνυμε, καλοφάγωτα τα κονδύλια για το "προσφυγικό"... Ούτε μια δήλωση συμπάθειας, συμπαράστασης στους περισσότερους των 2.000.000 εκατομμυρίων Ελληνορθόδοξων κι ούτε μια αποστολή ενός κιλού ρυζιού... παπιστή υπάλληλε του 4ου Ράιχ!
Μάθε πως προστατεύει ο "δικτάτορας" Άσαντ τους Ελληνορθόδοξους...
Για την Ορθοδοξία στη Συρία: ΕΔΩ 
Κι εσύ Τσίπρα, αγκαλιά με τους τζιχαντιστές στην αποικία Ελλάδεα, χωρίς να ντρέπεσαι!
Και καλά η παραδοσιακή δεξιά κι η νέα δεξιά (ΠΑΣΟΚ), έχουμε και τα οικόσιτα του Σόρος (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ και σια) που θέλουν να εκδημοκρατίσουν τη Συρία!
Γιατί εκτός από τη δεξιά (πασοκ συμπεριλαμβανομένου) κι η "επαναστατική αριστερά" των οργανώσεων Σόρος, αλλά κι η ΛΑ.Ε. του Λαφαζάνη -Δεν υπάρχει ένα στέλεχος της ΛΑ.Ε. του Λαφαζάνη, που θα πει όχι σ' αυτή την εθνομηδενιστική ξεφτίλα, το ξεπούλημα στη νέα τάξη;-, θέλουν να πέσει το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ';
Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: