Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Ο αξιωματικός του τουρκικού στρατού Βαρθολομαίος κι ο γερμανοτσολιάς μνημονιακός Ιερώνυμος, εγκαταλείπουν τους Ελληνοθόδοξους στο Βατικανό! Ο Πούτιν συζήτησε με τον Πάπα για την προστασία των Χριστιανών στην περιοχή των περιφερειακών συγκρούσεων...

Εθνικό έγκλημα είναι η δουλική υποταγή εκκλησίας και πολιτείας στο 4ο Ράιχ...
Έξι (6) χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης στη Συρία, των περισσότερων από 2.000.000 εκατομμύρια Ελληνορθόδοξων και δεν έχουν κάνει μια έστω υποκριτική δήλωση συμπάθειας κι όχι συμπαράστασης.
Το Πατριαρχείο Αντιόχειας φυλάει Θερμοπύλες κι οι υποτιθέμενοι θρησκευτικοί ταξοί της Ορθοδοξίας (Βαρθολομαίος, Ιερώνυμος) έχουν ξεπουλήσει τα πάντα στο 4ο Ράιχ, με αντάλλαγμα κονδύλια για "πρόσφυγες" κι αποκαταστάσεις εκκλησιών.
Όχι μόνον δεν έχουν κάνει δήλωση συμπαράστασης στους Ελληνορθόδοξους της Συρίας, όχι μόνον δεν στέλνουν ένα κιλό ζυμαρικά, αλλά πλειοδοτούν σε δηλώσεις για τους τζιχαντιστές στην Ελλάδα και εμπορεύονται τη διαβίωσή τους στην πατρίδα μας.
Με τι αντάλλαγμα πρόσφεραν το κεφάλι των Ελληνορθόδοξων στους παπικούς Βαρθολομαίος κι Ιερώνυμος;
Έτσι, ο Πούτιν βρίσκει συνομιλητή τον πάπα, που έστειλε προχθές συγχαρητήριο μήνυμα στον Άσαντ για τις νίκες του λαού της Συρίας και τώρα φιλοδοξεί -δικαίως από την πλευρά του- να εκφράσει και στηρίξει τους Ελληνορθόδοξους, που πούλησε για λίγα αργύρια ο αξιωματικός του τουρκικού στρατού Βαρθολομαίος κι ο "προοδευτικός" υποστηρικτής ΟΛΩΝ των μνημνονίων Ιερώνυμος!.
Καλά η ιμπεριαλιστική "αριστερά" κι η δεξιά (συμπεριλαμβανομένου του ΠΑΣΟΚ), στηρίζουν τις ΝΑΤΟϊκές επιλογές για τη Συρία... αλλά κι η εκκλησία παίζει τον πιο βρώμικο ρόλο στην ιστορία της Ορθοδοξίας!
Ούτε ένας επίσκοπος δεν τολμάει να υψώσει φωνή στον Ιερώνυμο και Βαρθολομαίο... δουλικά χανουμάκια του 4ου Ράιχ, όλοι τους!
- Για την Ορθοδοξία στη Συρία και τα ΝΑΤΟϊκά χανουμάκια Βαρθολομαίο-Ιερώνυμο: ΕΔΩ© Mikhail Mettsely / TASS
ΜΟΣΧΑ, 17 Δεκεμβρίου  / TASS /. Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πάπα Francis.
Ειδικό Πρόγραμμα.
Αυτό αναφέρθηκε από την υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.
«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχάρη τα  80ά γενέθλια του ποντίφικα, δήλωσε την μεγάλη προσωπική συμβολή του στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και του Βατικανού, οι οποίες  τα τελευταία χρόνια έχουν φθάσει σε ένα ποιοτικά νέο επίπεδο.
Ο  Ρώσος  Πρόεδρος  και ο  Πάπας αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την προστασία των χριστιανών στην περιοχή των περιφερειακών συγκρούσεων και την  σημασία του εποικοδομητικού  διαθρησκευτικού  διαλόγου  για τη διατήρηση των ηθικών αρχών στις παγκόσμιες υποθέσεις », - είπε σε μια δήλωση.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην συνεργασία μεταξύ της  Ρωσίας και Βατικανού  στον πολιτιστικό και ανθρωπιστικό τομέα.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο Πούτιν απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Πάπα.

http://tass.ru
Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"


Δεν υπάρχουν σχόλια: