Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Μας απευθύνουν την κατηγορία των Ασαντιστών... Απαντάμε: Όποιος σήμερα στρέφει αλλού το πρόσωπό του, θα κριθεί από την ιστορία!

ΝΑΙ, είμαστε Ασαντιστές, όπως ακριβώς ήταν κι ο Φιδέλ Κάστρο!
Σήμερα η ήττα των ιμπεριαλιστών και της "αραβικής άνοιξης", είναι το μεγαλύτερο πλήγμα εναντίον της παγκοσμιοποίησης και του 4ου Ράιχ!
Σήμερα η καρδιά των Ελεύθερων όλου του κόσμου κτυπά στη Δαμασκό!
Σήμερα τα χαρακώματα του Ανθρωπισμού και του πολιτισμού, είναι στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Έχουμε χωρίσει τα τσανάκια μας από την ιμπεριαλιστική "αριστερά" του Σόρος, από τους δήθεν αριστερούς, τους "δικαιωματικούς", τους "ανανεωτές", τους "μεταρρυθμιστές", τους επαγγελματίες "αντιρατσιστές", την "κοινωνία των πολιτών", δηλαδή της παγκοσμιοποίησης!
"Όποιος νιώθει κι ασπάζεται τα ιδανικά των μαρξιστών-λενινιστών, οφείλει να κάνει δικό του τον αγώνα του Συριακού λαού και του προέδρου Bashar Al Assad...
Όποιος σήμερα στρέφει αλλού το πρόσωπό του, θα κριθεί από την ιστορία".
 
παραίτηση του προέδρου Άσαντ, όταν αυτό είναι μια απόφαση που ανήκει μόνον στην λαό της Συρίας...
Η ιμπεριαλιστική επίθεση συνεχίζεται με την υποστήριξη μιας ιμπεριαλιστικής καμπάνιας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που πληρώνουν με εκατομμύρια δολάρια οι ΗΠΑ κι η Σαουδική Αραβία. Έτσι, τα γεγονότα που περιγράφουν για τη Συρία είναι πλαστογραφημένα...
Ο λαός της Συρίας απέδειξε τον πατριωτισμό του, στη διάρκεια των χρόνων της ιμπεριαλιστικής επίθεση, βασισμένο στις αντιλήψεις της δημοκρατίας, της προόδου κι ανεξαρτησίας..."
 
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"


Δεν υπάρχουν σχόλια: