Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΩΡΑ... η πρόταση του κ. Ήσυχου (ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑ.Ε) έγινε πρόταση στον ΟΗΕ της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Urgent: VETO Russe à l'ONU contre le projet européen qui tentait de sauver les terroristes encerclés à Alep...
Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

...όμως το Ρωσικό βέτο στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών, δεν επιτρέπει την προσπάθεια του ευρωπαϊκού εγχειρήματος να διασώσει τους περικυκλωμένους τρομοκράτες στο Χαλέπι!
Ας δούμε πως το έβλεπε (άραγε έχει αλλάξει άποψη για τον "αιμοσταγή δικτάτορα Άσαντ", ο αμερικανοτσολιάς Ήσυχος;) ο υπεύθυνος του Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα κεντρικό στέλεχος της ΛΑ.Ε. κ. Ήσυχος:
Ανακοίνωση Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Βόρεια Συρία και την μαζική φυγή δεκάδων χιλιάδων προσφύγων... 7 Οκτώβρη 2014... "δημιουργία ζωνών ασφάλειας υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για τους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες"
Ήταν οι ΗΠΑ που προώθησαν την ιδέα στον Ερντογάν, να ζητήσει τη δημιουργία “no fly zone” για τη Συρία (όπως ακριβώς επίμονα ζητούσε και ο κ. Ήσυχος, τότε -Οκτώβρης 2014- επικεφαλής “Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας ΣΥΡΙΖΑ”... με τις ανακοινώσεις του ενωμένου τότε ΣΥΡΙΖΑ)
Ας μην βραδυπορούν εκεί στη ΛΑ.Ε. -δύσκολος ο απογαλακτισμός και πιο δύσκολη η αυτοκριτική και συγνώμη- κι ας συντονιστούν με τις συλλογικότητες που κάνουν διαδήλωση στις 20 Οκτώβρη...
Oι "προοδευτικές συλλογικότητες", για ποιους θα διαδηλώσουν στις 20 Οκτώβρη στην Αθήνα;
Για τους υπερασπιστές του νέου Στάλινγκραντ στο Χαλέπι ή για τη διάσωση των δολοφόνων-μισθοφόρων;
 
 
  Ο ελληνικός λαός, σε αντίθεση με τις κυβερνήσεις, γνωρίζει πως Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία...
 
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: