Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Ο νεοταξίτης αμερικανοτσολιάς... ζήλεψε τον γαμπρό του Μπακατσέλου!

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

«Η εσκεμμένη στοχοθέτηση νοσοκομείων, ιατρικού προσωπικού, σχολείων και υποδομών ζωτικής σημασίας, καθώς και η χρήση βομβών-βαρελιών, βομβών διασποράς και χημικών όπλων… ενδεχομένως να συνιστούν εγκλήματα πολέμου»
Λουξεμβούργο... Ν. Κοτζιάς, μαζί με τους ΥΠΕΞ της "μεγάλης ευρωπαϊκής δημοκρατικής οικογένειας"
Ο "καθηγητής της Οξφόρδης", απόγονος του "Παλαιών Πατρών Γερμανού", πρώην υπάλληλος του ΓΑΠ έχει κι αποκλειστική "ενημέρωση" από τον πρώην σύντροφό του... Ο κ. Λαμπρινίδης από το 2012 "εργάζεται" στην επιχείρηση να πέσει ο Άσαντ: Τετάρτη, 24 Οκτώβρη 2012, Ένας έλληνας στην κατάλληλη θέση για τη βρώμικη δουλειά της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ!
 
 
 Ξεχνιέται ο γαμπρός του Μπακατσέλου, που ξεσπάθωσε με την προβοκάτσια και ζητούσε στρατιωτική επέμβαση εναντίον της Συρίας, για τα -όπως αποδείχθηκε κι από τον ΟΗΕ τους- χημικά όπλα που πουλούσε στους "εξεγερμένους εκδημοκρατιστές" ο σοσιαΛΗΣΤΗΣ πλασιέ εμπόρων όπλων Ολάντ; 
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: