Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ)... πιο σιωνιστής πεθαίνεις!

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Σιωνιστές (σιωνισμός=ναζισμός) του κεράτα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με όπλο τον γκεμπαιλισμό προσπαθούν να παραπλανήσουν τους φιλάθλους τους...
Το "left" του ΣΥΡΙΖΑ μας πληροφορεί με πανηγυρικό τρόπο για την Παλαιστινιακή νίκη: "Παρά την κατακραυγή που προκάλεσε στο Ισραήλ, η Unesco ενέκρινε επίσημα σήμερα ένα ψήφισμα για την Ανατολική Ιερουσαλήμ, που εισήγαγαν οι αραβικές χώρες στο όνομα της προστασίας της παλαιστινιακής πολιτιστικής κληρονομιάς, το οποίο όμως, σύμφωνα με το εβραϊκό κράτος, αρνείται τον ιστορικό δεσμό ανάμεσα στους εβραίους και στην πόλη..."
Το ίδιο και το όργανο της "πρώτη φορά φασιστερά", η "Αυγή": "Επειτα από ψήφισμα του οργανισμού για την Ιερουσαλήμ.Τις σχέσεις του με την UNESCO, τον οργανισμό του ΟΗΕ για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό, διέκοψε χθες το Ισραήλ..."
- Η ράτσα μας είναι εκείνη των κυρίαρχων... Είμαστε διαφορετικοί από τις κατώτερες ράτσες...
Το τελικό ψήφισμα εγκρίθηκε χθες και τι κρύβουν τα σιώνια του Αλέξη;
Η Ελλάδα δεν το υπερψήφισε και συντάχθηκε με το σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστών, επιλέγοντας την "αποχή", ώστε να διευκολυνθεί ο σύντοφος Νετανιάχου!
Αυτό το ασήμαντο ιστολογοφόρο γνώριζε... ακόμη κι όταν ο Τσίπρας ως μασκαράς φορούσε την τιμημένη Παλαιστινιακή μαντίλα των Φενταγίν και διαδήλωνε στο Σύνταγμα (Ιούλης 2014), εναντίον του "κράτους τρομοκράτη", όπως ο ίδιος χαρακτήριζε (για να εμφανίζεται αριστερός) το σιωνιστικό-ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς:
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: