Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Nasrallah (ΓΓ Χεζμπολά): "Οι ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες έχουν δύο επιλογές: Ή να πεθάνουν από το κρύο, ή να δραπετεύσουν με πολιτικά ρούχα, από τη Συρία και το Λίβανο"!

Ο Γενικός Γραμματέας της Hezbollah, ο Sayyed Hassan Nasrallah, διαβεβαίωσε ότι οι τρομοκράτες είναι ανίκανοι να εισβάλουν στη Μπεκά!
Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στην κοιλάδα Μπεκά τόνισε ότι ήθελε να συγχαρεί τις δυνάμεις που μάχονται τους τρομοκράτες, επισημαίνοντας: "Διαπίστωσα ο ίδιος την κατάσταση, περπάτησα με τα πόδια πολλά χιλιόμετρα και σας εγγυώμαι ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε επίθεση"... "Η Χεζμπολά πολεμάει τους τρομοκράτες στη Συρία για να προστατεύσει τον Λίβανο"... "Οι ΗΠΑ και η Τουρκία ενδιαφέρονται να διατηρήσουν την Daesh (τρομοκράτες του χαλιφάτου)"... "Οι επιθέσεις της αραβο-δυτικής συμμαχίας εναντίον της Daesh, δεν είναι ούτε μία ημέρα των ισραηλινών επιθέσεων στο Λίβανο το 2006"... "Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν την Daeshσαν σκιάχτρο για να εκβιάσουν τις χώρες της περιοχής και να επιβάλουν την ηγεμονία τους στη Συρία και το Ιράκ"...
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
Μιας και μας λογοκρίνει (εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια) το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: