Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Μετά τα υψίπεδα του κατεχόμενου Γκολάν τώρα η Mosad - μέσω Τουρκίας- και στους Κούρδους της Συρίας! Σκληρή ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας για τον "Ελεύθερο Συριακό στρατό", το όργανο ΗΠΑ-Ισραήλ...

Με την παρέμβαση της Μοσάντ... "συνεργασία" Κούρδων με "ελεύθερο συριακό στρατό"
Χρησιμοποιώντας ως άλλοθι την “πολιορκία” του Κομπάνι από το “ισλαμικό χαλιφάτο”, για τη διεθνή κοινή γνώμη, και μέσω των πλήρως ελεγχομένων από το Ισραήλ Κούρδων του Ιράκ, ο άξονας Ισραήλ-ΗΠΑ-Τουρκία διείσδυσε και στο Κομπάνι.
Συνεχίζοντας τον εξοπλισμό και τροφοδοσία των “πολιορκητών” τζιχαντιστών, τώρα η Μοσάντ μπήκε και στο εσωτερικό των Κούρδων της Συρίας. Οι ΝΑΤΟϊκοί μισθοφόροι του λεγόμενου “Ελεύθερου Συριακού στρατού”, εκπαιδευμένοι στα στρατόπεδα που έχουν εδώ και 3 χρόνια δημιουργήσει στην Τουρκία Cia & Mosad, εμφανίζονται και ως υπερασπιστές του Κομπάνι.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας καταδικάζει με όλες του τις δυνάμεις την πολιτική που στοχεύει τη σφαγή του Κουρδικού Λαού στο Κομπάνι... την ιμπεριαλιστική επίθεση που χρησιμοποιεί τις τρομοκρατικές οργανώσεις 'ισλαμικό κράτος' και 'ελεύθερο συριακό στρατό'”.
Μεταξύ άλλων το ΚΚ Τουρκίας καταδικάζει τις “εχθρικές πολιτικές που χρησιμοποιούνται εναντίον της Συρίας... Τη βοήθεια που προσφέρεται στις δυνάμεις της 'αντιπολίτευσης' στη Συρία... Την παραβίαση της εθνικ΄πης κυριαρχίας της Συρίας... Το πρόσχημα του αγώνα εναντίον του 'ισλαμικού κράτους' με τη συνεργασία των τρομοκρατών του 'ελεύθερου συριακού στρατού' και παρόμοιων οργανώσεων... Η απομόνωση της Δαμασκού από τον αγώνα εναντίον του 'ισλαμικού κράτους' πρέπει να εγκαταλειφθεί... Όλα τα αιτήματα της Άγκυρα είναι εναντίον της Συριακής κυριαρχίας (ζώνες ασφάλειας, απαγόρευση πτήσεων κ.λπ.) πρέπει να αποσυρθούν...”.
Στη μακροσκελή ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας επισημαίνεται, επίσης: “Το 'ισλαμικό κράτος' και η τουρκική κυβέρνηση είναι μάσκες που εργάζονται για τους ιμπεριαλιστές. Στοχεύουν να εξανεμίσουν τις λαϊκές κοινωνικές κατακτήσεις στην Τουρκία και τη Συρία, ώστε να δημιουργήσουν μια βάση για τα ιμπεριαλιστικά σχέδια που επιδιώκουν αναδιάρθρωση του μοντέλου της περιοχής...”.
Άραγε ο Κουρδικός λαός της Συρία θα ξεφύγει από τα σχέδια των ΗΠΑ-Ισραήλ-Τουρκία;
Η σύγχρονη “αριστερά” θα μπορέσει να εγκαταλείψει τις αμερικάνικες επιλογές στη Μέση Ανατολή;
Η διεθνής κοινή γνώμη θα μπορέσει να δει την πολιτική των ελεγχόμενων ΜΜΕ, που τώρα χρησιμοποιούν την Αντίσταση στο Κομπάνι για να ξεχαστεί η ιμπεριαλιστική παρέμβαση στην περιοχή;
* Ολόκληρη την Ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας: ΕΔΩ
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
Μιας και μας λογοκρίνει (εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια) το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: