Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Συγγραφέας, άνθρωπος των Τεχνών και των Γραμμάτων... αυτοπροσδιορίζεται το χυδαίο, κρατικοδίαιτο γερμανοτσογλάνι

Ο Θανάσης Χειμωνάς είναι υπεύθυνος Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ και υπήρξε υποψήφιος ευρωβουλευτής -φυσικά- με την "Ελιά". Εκτός αυτών, είναι και συγγραφέας, άνθρωπος των Τεχνών και των Γραμμάτων... 
Επιπροσθέτως (Αύγουστος 2013)... υπέρμαχος της ΝΑΤΟϊκής επέμβασης στη Συρία, υπέρ των τζιχαντιστών, για να πέσει η "δικτατορία" του Άσαντ!

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Προς τον νεοφιλελεύθερο αμερικανοτσολιά-τσογλάνι… που διόρισε ο Μητσοτάκης του ΠΑΣΟΚ «γραμματέα» Τομέα Πολιτισμού

Το νεοφιλελεύθερο αγόρι, ο «συγγραφέας-διανοούμενος» Θανάσης Χειμώνας που διόρισε ο Μητσοτάκης του νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ ως «γραμματέα του Τομέα Πολιτισμού», δηλαδή σε μια θέση που θήτευσε η Μελίνα Μερκούρη, έδειξε παντού το ήθος και τον πολιτισμό του νεοφιλελεύθερου εκτρώματος, αλλά και δικαιολογεί την ΝΑΤΟϊκή χυδαία θέση του αρχηγού του υπέρ μια στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία.
Ως γνήσιος αμερικανοτσολιάς, ο υπεύθυνος για τον «Πολιτισμό» στο ΠΑΣΟΚ, έγραψε στο Facebook: «Η επικείμενη εισβολή στην Συρία θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Όλα τα άλλα είναι παπαριές μπλε».
Επειδή το νεοφιλελεύθερο τσογλάνι αρέσκεται στον «πολιτισμό» του να γεμίζει το στόμα του με παπάρια και παπαριές κι αυτό είναι δικό του ζήτημα, αλλά και όσων παραμένουν στο ΠΑΣΟΚ, μέρες που είναι (3η του Σεπτέμβρη, ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Αραβικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Συρίας) θα πρέπει να σεβαστεί την ιστορία του ΠΑΣΟΚ και της χώρας μας.
Ποτέ δεν είχε εμπλακεί σε πόλεμο η πατρίδα μας μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο και την Κορέα, ως χανουμάκι των ΗΠΑ.
Η πρώτη επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό, μετά την μεταπολίτευση, του Αρχηγού του ΠΑΚ και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, ήταν η Συρία (27 Απρίλη 1975)…
Στην κρίση του Μάρτη η Συρία επισήμανε στην Τουρκία: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος (με πρωθυπουργό τον Ανδρέα Παπανδρέου) σημαίνει κήρυξη πολέμου στη Συρία»…
Αρκούν αυτά χανουμάκι του νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ;
Κάτω τα χέρια σας από τη Συρία!
Η ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας θα γίνει ο τάφος των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους!
Zητούμε συγγνώμη από τον αγωνιζόμενο Συριακό λαό που στάθηκε πάντα στο πλευρό του Ελληνικού λαού…
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
Μιας και μας λογοκρίνει (εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια) το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: