Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

To Eυρωπαϊκό Δικαστήριο "Aνθρωπίνων Δικαιωμάτων" απαγορεύει τη χρήση του σφυροδρέπανου... Αυτή είναι η ναζιστική Ευρώπη που οικοδομούν οι τραπεζίτες!

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"
Το "Μεγάλο Συμβούλιο", όπως λέμε η μεγάλη στοά, του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων [αυτό που δεν είδε ποτέ ιμπεριαλιστικά εγκλήματα, όπως στην επέμβαση των Νατοϊκών στη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία (εδώ έφαγαν χαστούκι)] αποφάνθηκε πριν λίγες ημέρες οριστικά, αναφορικά με νόμο της Πολωνίας που απαγορεύει το ιστορικό σύμβολο των εργατικών και λαϊκών αγώνων, το σφυροδρέπανο.
Το μεγάλο συμβούλιο των τραπεζιτών εξισώνει τα σύμβολα της αριστεράς με τον φασισμό και τον ναζισμό.
Και μ' αυτή την απόφαση, που αποτελεί πλέον δεδικασμένο ευρωπαϊκό δίκαιο, οφείλουν να ενσωματώσουν στο δίκαιό τους όλες οι ευρωπαϊκές χώρες.
Το μήνυμα απευθύνεται κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει ταυτιστεί με την ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με δήθεν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων π.χ. στη Συρία, αλλά και ψήφιση αντθσυνταγματικών διατάξεων για χρυσή αυγή κι έπεται το κερασάκι στην τούρτα, το δήθεν "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο!
Αυτή την Ευρώπη και το Ευρώ της, ας την βάλουν στον κώλο τους οι τραπεζικοί υπάλληλοι των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: