Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

17Ν-«επαναστατική οργάνωση» & Χρυσή Αυγή-«νεοναζιστική οργάνωση»… κάνουν τις ίδιες και απόλυτα σωστές διαπιστώσεις για το δωσίλογο πολιτικό προσωπικό και τους κατακτητές (δανειστές, “ελεύθερες αγορές”) και συμφωνεί μαζί τους η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που δέχεται βίαια & τρομοκρατική επίθεση! Τι συμβαίνει;

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"
Στρατηγική της Έντασης
1.    Οι κατακτητές και η δωσίλογες κυβερνήσεις των μνημονίων, της πλήρους υποδούλωσης της πατρίδας μας, διαβλέπουν μια συσπείρωση και συνειδητοποίηση του λαού απέναντι στα αντιμνημονιακά πολιτικά κόμματα και κινήματα.
2.    Πέρα από τις σημαντικές ιδεολογικές διαφορές, βασικά των τριών αντιμνημονιακών κοινοβουλευτικών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ανεξάρτητοι Έλληνες), οι κατακτητές διαβλέπουν ότι θέτονται βάσεις για ένα νέο ΕΑΜ με ελάχιστο κοινό πατριωτικό καθήκον την απελευθέρωση της Ελλάδας από τα μνημονιακά δεσμά των διεθνών τοκογλύφων.
3.    Είναι πλέον υπαρκτός ο «κίνδυνος» στις επόμενες πολιτικές εξελίξεις (ευρωεκλογές, Αυτοδιοικητικές εκλογές) , να φουντώσει σε τέτοιο βαθμό το αντιμνημονιακό μέτωπο και να μην υπάρχει καμία ελπίδα εξαγοράς ενός κόμματος (π.χ. να πάρει ακόμη περισσότερες δεξιόστροφες θέσεις ο ΣΥΡΙΖΑ και να προσωρήσει παραπέρα από ένα καλύτερο μνημόνιο –σήμερα μιλάει πλέον για μια «καλύτερη δανειακή σύμβαση» κι όλοι γνωρίζουν ότι η δανειακή σύμβαση είναι μνημόνιο).
4.    Ανασύρουν τη θεωρία των άκρων…
5.    Η Χρυσή Αυγή, δικό τους κατασκεύασμα αρχίζει να παίζει το παιχνίδι των κατοχικών δυνάμεων…
6.    Η 17Ν, υποτιθέμενη «επαναστατική οργάνωση» μπαίνει κι αυτή στο παιχνίδι…
7.    Θα αναγκάσουν τα αντιμνημονιακά κοινοβουλευτικά κόμματα να ομιλούν ΟΛΟΙ μαζί για παραμύθια «συνταγματικού τόξου» (αυτοί που έχουν κουρελιάσει το δικό τους αστικό σύνταγμα κι έχουν εκχωρήσει την κυριαρχία της χώρας), για κοινή αντιμετώπιση της «τρομοκρατίας» (πότε θα μάθουμε -σύμφωνα με τον νόμο Παυλόπουλου περί «εκσυγχρονισμού της ΕΥΠ» και «νόμιμων» διεισδύσεων για «καταπολέμηση της τρομοκρατίας»- πόσες «επαναστατικές» οργανώσεις έχουν κατασκευάσει, σε πόσες έχουν στρατολογήσει ηγετικά στελέχη, πόσους εκβιάζουν, πόσους έχουν εξαγοράσει;).
Νομίζουν ότι το ποτάμι θα γυρίσει πίσω;
Τώρα οφείλουν μια μίνιμουμ κοινή στάση τα αντιμνημονιακά κοινοβουλευτικά κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: