Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΝΕΟ ΦΡΙΚΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΟ. ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Eυχαριστούμε το "olympia" για την ανάρτηση του βίντεο που λογοκρίθηκε παντού (ειδικά το youtube το έκοψε εκατοντάδες φορές) από τους αμερικανοσιωνιστές! 

Κάνουν τα πάντα για να σπάσουν το φρόνημα του Συριακού λαού που αντιστέκεται λυσσαλέα στην εισβολή των γενοκτόνων – μαντρόσκυλων των τοκογλύφων.


Εγκλήματα θηριώδη που παραπέμπουν σε ημέρες Σμύρνης και βιντεοσκοπούνται για να τρομοκρατήσουν τους ηρωϊκούς προστάτες της Συρίας.


Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που η “πολιτισμένη” Δύση ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ, άρα καθίσταται ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.


Οι εικόνες αυτές του μαρτυρίου, ας ατσαλώσουν τις ψυχές αυτώ που φυλούν Θερμοπύλες. Για να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει έλεος, οι εχθροί της ανθρωπότητας πρέπει να συνθλιβούν μέχρις ενός. Στην Συρία, την Αίγυπτο, την Ελλάδα, παντού.

"olympia"

- O Mητσοτάκης του ΠΑΣΟΚ στο δρόμο που χάραξε ο Αβραμόπουλος! Αφού απέλασαν την πρέσβειρα της Συρίας και στήριξαν τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα, τώρα μαζί με τους ευρωπαίους ΥΠΕΞ -κατόπιν απαίτησης του Ισραήλ- έθεσαν τη Χεζμπολά στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων!
- Μιλάμε για μεγάλο γερμανοτσογλάνι και ο διαδοχός του... ο Μητσοτάκης του ΠΑΣΟΚ στην ίδια και χειρότερη κατεύθυνση!
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: