Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Πούστηδες και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια! Ηγέτης με τεράστια προσόντα ο Αντώνης Σαμαράς, κατόρθωσε να διευρύνει το μνημονιακό μερκελικό μέτωπο! Μετά την ενσωμάτωση του Ε. Βενιζέλου κι ο πρώην «αριστερός» κι «αντιδεξιός» Χρήστος Παπουτσής σωματοφύλακας του εθνικού ηγέτη Αντώνη Σαμαρά, που τον διόρισε εκπρόσωπο της συγκυβέρνησης Τσολάκογλου στην Παγκόσμια Τράπεζα!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Ο Χρ. Παπουτσής εκπρόσωπος της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά στην Παγκόσμια Τράπεζα...

Από το "press-gr
Ο πρώην υπουργός και Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Χρήστος Παπουτσής ορίστηκε εκπρόσωπος της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα.
Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι, τους τελευταίους μήνες υπάρχει στενή συνεργασία της κυβέρνησης με την Παγκόσμια Τράπεζα στο πλαίσιο της προσπάθειας για βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος, διευκόλυνση του επιχειρείν και περαιτέρω αναβάθμιση της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη των χωρών με βάση τους δείκτες ανταγωνιστικότητας που καταρτίζει η Παγκόσμια Τράπεζα.
Ο κ. Παπουτσής θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις 15 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: