Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ετοιμάζουν Ολοκαύτωμα, εθνοκάθαρση εναντίον του Συριακού Λαού! Αφού οι μισθοφόροι τους ισλαμοφασίστες δεν μπορούν να εγκαθιδρύσουν τη σαρία, τώρα και η Ολλανδία με την Γερμανία ακολουθούν τις ΗΠΑ και εγκαθιστούν στρατιωτικές δυνάμεις και πυραύλους Patriot στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας…

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Ακολουθώντας τις ΗΠΑ εγκαθίστανται στρατιωτικές δυνάμεις της Ολλανδίας και της Γερμανίας στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας.
Πρόκειται για την πιο χυδαία εγκληματική ενέργεια των νεοαποικιοκρατών εναντίον μιας ελεύθερης και κυρίαρχης χώρας, με την ένοχη σιωπή των δήθεν διεθνών οργανισμών (ΟΗΕ), που ουσιαστικά είναι εργαλεία των τραπεζιτών για την νέα τάξη πραγμάτων.
Τι δουλειά έχουν οι στρατιώτες της Γερμανίας και της Ολλανδίας, μαζί μ’ εκείνους των ΗΠΑ στα σύνορα της Νατοϊκής Τουρκίας με την Συρία;
Ειρηνευτική αποστολή θα ονομαστεί, αφού πρώτα εξάγουν τη δική τους «δημοκρατία» και ξεκληρίσουν με μια μεθοδευμένη εθνοκάθαρση τον ανυπότακτο Συριακό λαό.
Οι πύραυλοι Patriot των Ολλανδών και Γερμανών σάλπαραν από τη Γερμανία σήμερα και οι στρατιωτικές δυνάμεις τους πέταξαν σήμερα από το Ολλανδικό αεροδρόμιο της Eindhoven για την Τουρκία, που έχει αναλάβει τον ρόλο του επικεφαλής των αραβικών δικτατορικών καθεστώτων για να πέσει η Συρία στα νύχια των ιμπεριαλιστών.
Η Γερμανία έστειλε 350 στρατιώτες για να ενισχύσουν τους 400 των ΗΠΑ και να αναπτυχθούν στα σύνορα Τουρκίας Συρίας.
Ο γερμανός δημοσιογράφος Manuel Ochsenreiter, επισημαίνει: «Η κυβέρνηση (της Γερμανίας) δεν δραστηριοποιείται για το δημόσιο συμφέρον ή την εθνική ασφάλεια (το Σύνταγμα της Γερμανίας, συνέπεια της συνθήκης ήττας των ναζί μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, δεν επιτρέπει να στέλνονται στρατιωτικές δυνάμεις της εκτός εθνικών συνόρων). Η Γερμανική κυβέρνηση ακολούθησε το ΝΑΤΟ και τα συμφέροντα της Δύσης». Επίσης, ο γερμανός δημοσιογράφος Ochsenreiter τόνισε μεταξύ άλλων στο Russia Today: «Η αποστολή όπλων και στρατιωτών (της Γερμανίας) στην περιοχή είναι από μόνη της μια επιθετική ενέργεια, επιπροσθέτως διότι το αίτημα για ενισχύσεις προέρχεται από τον λεγόμενο στρατό των εξεγερμένων».
Η Αποστολή δυνάμεων και πυραύλων Patriot από την «πολιτισμένη» δύση είναι επακόλουθο της αποτυχίας που είχε η «αραβική τους άνοιξη», μιας και η Αλ Κάιντα δεν μπόρεσε επί δύο ολόκληρα χρόνια να διχάσει και να λυγίσει τη Λαϊκή Αντίσταση της Συρίας εναντίον των ιμπεριαλιστών.
Και το δυστύχημα είναι ότι κι η ελληνική συγκυβέρνηση των Μερκελιστών λαμβάνει ενεργά μέρος σ’ αυτό το διεθνές έγκλημα, σε μια γενοκτονία και μάλιστα για τα ωραία μάτια της φίλης Τουρκίας!
Ήδη η Ελλάδα προχώρησε σε επιθετική πολεμική ενέργεια εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας, με την απέλαση της πρέσβειρας από την Ελλάδα. Μια ενέργεια στην οποία δεν έχει τολμήσει να προχωρήσει ούτε η Τουρκία, μιας και παραβιάζει το διεθνές και διπλωματικό δίκαιο.
Η ομερτά του σάπιου ελληνικού πολιτικού συστήματος έχει διαπεράσει και τα ΜΜΕ. Κανένα ΜΜΕ (με εξαίρεση τις εφημερίδες Ριζοσπάστη και Λαϊκό Δρόμο) και κανένας δημοσιογράφος δεν αναφέρεται στη γενοκτονία που επιτελείται στη Συρία. Τυχαίο;
Άραγε η Ελλάδα εμπλέκεται σε μια πολεμική ιμπεριαλιστική επέμβαση για ποια οφέλη;
Τι οφέλη μπορεί να έχει η Ελλάδα από την υποστήριξη της Αλ Κάιντα, που δρα με μισθοφόρους και την ενίσχυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Συρία;
Μήπως οι Τούρκοι, για τους οποίους γίναμε χαλί να μας πατάνε, θα σταματήσουν τις διεκδικήσεις τους στο Αιγαίο;
Μήπως οι Τούρκοι θα απελευθερώσουν από τις δυνάμεις εισβολής και κατοχής την Κύρπο;
Μήπως οι Τούρκοι δεν θα θέτουν πλέον θέμα ΑΟΖ και γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο;
Προς τι αυτή η πρωτοφανής (με τι ανταλλάγματα;) στάση της ελληνικής συγκυβέρνησης;
Ντροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: