Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Η υποκρισία των σοσιΛΗΣΤΩΝ! Ο νεοφιλελεύθερος “σοσιαλιστής” François Hollande υποδέχεται τον ισλαμοφασίστα Hamed, βασιλιά-δικτάτορα του Μπαχρέιν στο Παρίσι… (Roi du Bahreïn reçu à l'Elysée : l'hypocrisie de la diplomatie "normale" en action)

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook,
το ιστολογοφόροSibilla
Πρωταρχικό ρόλο στους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς στα πλαίσια της «νέας τάξης» πραγμάτων ο νεοεκλεγείς François Hollande
Στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας ή Γαλλία έχει πρωτεύοντα ρόλο.
Έτσι, ενώ στο Μπαχρέιν ο δικτάτορας και βασιλιάς ισλαμοφασίστας Hamed σφάζει το λαό, είναι χρήσιμος για να στείλει τους μισθοφόρους του στη Συρία και προχθές η «ελπίδα» των λαών, ο σοσιαΛΗΣΤΗΣ Hollande τον υποδέχεται με τιμές στη Γαλλία...
Τι υποκρισία!
Τι χειρότερη εξαθλίωση για τους δημοσιογράφους Υπηρεσίας που κρύβουν ειδήσεις, γεγονότα… ανακοινώνοντας τα δελτία τύπου που συντάσσουν στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ, στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, τα στελέχη της CIA και Mossad…
Όμως, η Συρία θα γίνει ο τάφος των ιμπεριαλιστών, όσους κι αν εξαγοράσουν, όσα ΜΜE και δημοσιογράφους να έχουν στο payroll τους!
σοσιαΛΗΣΤΗ Hollande, μερικά από τα χιλιάδες θύματα τον αιμοσταγή ισλαμοφασίστα δικτάτορα που υποδέχεσαι, για να σου κάνει "δουλειές" στη Συρία... (Crimes Agianst Humanity In Bahrain)

Δεν υπάρχουν σχόλια: