Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Η CIA δολοφόνησε άλλον ένα δημοσιογράφο στη Συρία! Απόλυτη σιωπή, συνένοχη και συγκάλυψη των Νατοϊκών εγκλημάτων από τις δημοσιογραφικές ενώσεις της δύσης και… της Ελλάδας! (Terrorists Assassinate Journalist Ali Abbas in His Home)

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook,
το ιστολογοφόροSibilla
Συνεχίζονται οι δολοφονίες δημοσιογράφων στη Συρία από τους μισθοφόρους των ΗΠΑ…
Το Σάββατο 11 Αυγούστου δολοφονήθηκε στο σπίτι του, στα περίχωρα της Δαμασκού ο δημοσιογράφος Ali Abbas, διευθυντής εσωτερικών ειδήσεων του SANA ( Syrian Arab News Agency ).
Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία οι ΗΠΑ μαζί με τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ και της Τουρκίας κατορθώνουν να σωπάσουν τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους μπροστά στις δολοφονίες δημοσιογράφων.
Με φωτεινές εξαιρέσεις στη δύση και στην Ελλάδα τις εφημερίδες «Ριζοσπάστη» και «Λαϊκό Δρόμο», όπως και ορισμένα ανεξάρτητα blogs που δεν είναι στα χέρια επαγγελματιών δημοσιογράφων, ούτε μια φωνή δεν υψώνεται απέναντι στο έγκλημα.
Κι όχι μόνον η «σιωπή» των δημοσιογράφων, αλλά και η στράτευση πολιτικών στελεχών και κομμάτων στον αργυρώνητο πόλεμο εξαγοράς και προπαγάνδας για να αποσιωπηθεί η χυδαία ιμπεριαλιστική επίθεση στη Μέση Ανατολή.
Η Νέα Τάξη πραγμάτων, η «Νέα Εποχή» όπως αρέσκονται να παπαγαλίζουν δημοσιογράφοι και πολιτικοί που έχουν ασπαστεί το Νατοϊκό δόγμα, «επιβάλει ρεαλισμό»…
Πράγματι, είναι πολιτικά παράδοξο να στηρίζουν τους ισλαμοφασίστες τρομοκράτες, τους μισθοφόρους που προσπαθούν να καθυποτάξουν τον ανυπότακτο Συριακό λαό, όχι οι δεξιές και Νατοϊκές κυβερνήσεις που φυσιολογικά οφείλουν να υπακούουν στα κελεύσματα του πολέμου, αλλά και «εκσυγχρονισμένα» αριστερά κινήματα με νέους πολιτικούς που προβάλουν το ρεαλισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Στην Ελλάδα θα μπορούσαν να συνυπάρχουν στον ίδιο πολιτικό φορέα ο κ. Αβραμόπουλος με την Χίλαρυ του ΣΥΡΙΖΑ, την κυρία Δούρου, για παράδειγμα. Όμως, στο παρακάτω βίντεο που δεν προσβάλει απλώς τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά θυμίζει εποχές που ξεπερνούν τις ναζιστικές ακρότητες των χιτλερικών αποβρασμάτων, όλοι αυτοί, πολιτικοί που παπαγαλίζουν εκλεπτυσμένα την πολιτική των ΗΠΑ και δημοσιογράφοι που σιωπούν ένοχα, τι θα μπορούσαν να απαντήσουν;
Όμως, η ομερτά και τα μαύρα δολάρια κάνουν καλά τη «δουλειά» τους στα ΜΜΕ κι όχι μόνον. Έτσι δεν ανησυχούν -για την ώρα- από τις λιγοστές φωνές Αντίστασης και υπεράσπισης της αλήθειας. Τι πρόβλημα μπορεί να επιφέρουν στο "έργο" που έχουν αναλάβει, λίγα ελεύθερα blogs και φωτεινές εξαιρέσεις μικρών εφημερίδων;
Όλοι αυτοί θα έχουν να κάνουν και θα λογοδοτήσουν μια μέρα στους αγωνιζόμενους λαούς και ορισμένοι με «προοδευτικό» φερετζέ θα αναγκαστούν να απολογηθούν στις φωνές δημοκρατών αγωνιστών μέσα στα προοδευτικά κόμματα!
Σχετικά:
Με πραγματικά απίστευτες μεθόδους προσπαθούν να εξάγουν τη «δημοκρατία» αυτοί οι "επαναστάτες" της Χίλαρυ του ΣΥΡΙΖΑ και του Αβραμόπουλου (Syrian atrocity: Bodies of postal workers thrown from roof):

Δεν υπάρχουν σχόλια: