Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Η ιμπεριαλιστική "αριστερά" έχει ονοματεπώνυμο: Π. Λαφαζάνης - ΛαΕ και σια...

Iskra: Η ελληνική πρόταση είναι παρόμοια με την πρόταση Γιούνκερ

επειδή πρέπει να θυμόμαστε ο καθένας τι έλεγε και τι έκανε
Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
* Παίρνοντας αφορμή από την παραπάνω σημείωση της Γεωργιας Γκαρδαλινου, για πολλοστή φορά να επισημάνουμε ότι στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος μαυρογιαλούρος -ξεπερνάει Γιωργάκη κι Αλέξη- είναι ο κύριος Λαφαζάνης. Το καλύτερο κι ισχυρότερο χαρτί του Σόρος, μετά την οριστική κατάρρευση κι απόλυση του Τσίπρα.
Είναι η απόλυτη προσομοίωση του "Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ"... αρκεί να μπούμε στο βολευτήριο-επάγγελμα εμείς οι "προβεβλημένοι", εμείς οι 'αριστεροί", εμείς που αποκτήσαμε και κυβερνητική "αντιμνημονιακή" εμπειρία... και μαζεύουμε κι ας είναι και ρόγες. Όποιος τσιμπήσει, τσίμπησε!
Η πιο ήπια πολιτική αποτίμηση αυτού του μορφώματος της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς", είναι στο:  ΛΑΕ: Καιροσκοπισμός …συνονθυλευμάτων (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)
Βέβαια βρίθει ο χώρος από παραδείγματα που βγάζουν μάτια!
Το ερώτημα Πάσχουν από πολιτική σχιζοφρένεια εκεί στη ΛΑ.Ε.;, η απάντηση είναι απόλυτη: ΟΧΙ. Είναι η δουλειά που ανατέθηκε στην ηγεσία (που ΠΟΤΕ δεν έκανε αυτοκριτική και δεν ζήτησε συγνώμη για την αποδοχή ιδιοκτησία 1ου και 2ου μνημονίου, ώστε να υπάρξει "καλή συμφωνία" με τους "θεσμούς", όπως είχαν βαπτίσει την τρόικα.
Δεκάδες, εκατοντάδες τα παραδείγματα αυτού του μορφώματος της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς". Από που ν' αρχίσεις και που να τελειώσεις...
Κι υπέρ της καταπάτησης του City Plaza από τις λινάτσες του Σόρος κι όχι...
Ένα πρόσφατο ζήτημα είναι πως ενώ θεωρούσαν "χασάπη" κι "αιμοσταγή δικτάτορα" τον Άσαντ, τώρα εμφανίζονται κι Ασαντιστές.
Ας δούμε μέσα από τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ τους:
"Ο Παν. Λαφαζάνης Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε, ο Ν. Γαλάνης μέλος της Π.Γ του Π.Σ της ΛΑ.Ε και ο Παν. Μωράκης μέλος της Π.Γ του Π.Σ της ΛΑ.Ε, συναντήθηκαν το Σάββατο στα γραφεία του κόμματος με αντιπροσωπεία της Πατριωτικής Ένωσης του Ιρακινού Κουρδιστάν (PUK)... (για να καταλαβαινόμαστε, με το προτεκτοράτο του σιωνιστικού ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος)" και "Ο Παν. Λαφαζάνης υπογράμμισε ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και η ΛΑ.Ε βρίσκονται σταθερά και όχι περιστασιακά στο πλευρό των Κούρδων και είναι πλήρως αλληλέγγυοι στον αγώνα τους για πραγματικήδημοκρατία και για κατάκτηση και κατοχύρωση των εθνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων τους..." (Λαϊκή Ενότητα 16 Οκτώβρη 2016)
Και συνεχίζουμε με τη:
...συνάντηση Λαφαζάνη με "εκπρόσωπο των Κούρδων της Συρίας"
(ξέρετε, τους λακέδες των ΗΠΑ που τώρα πολεμούν μαζί με τους αμερικανούς στη Συρία: Αφιερωμένο σ' αυτούς που ακόμη δεν πήρανε είδηση τι σημαίνει "Κούρδοι της Ροχάβα"...).
Στις 18 Μάρτη του 2017 το γλέντησε με τα ΝΑΤΟϊκά καθάρματα του FSA και τα συντρόφια του ΚΕΕΡΦΑ για να πέσει ο Άσαντ (Ο Λαφαζάνης, είναι ΝΑΤΟϊκή λινάτσα, ή ρόμπα ξεκούμπωτη; Τι γιόρταζε εναντίον του Άσαντ, μαζί με τα αποβράσματα των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων;)
Γαμώ τα γλέντια με τις σημαίες του FSA να ανεμίζουν στο Σύνταγμα και οι χοροί εναντίον του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ":


Μετά από περίπου δύο μήνες φτιάχνεται Επιτροπή υπέρ της Συρίας -με φέσι Λαφαζάνη-ΛαΕ- και διαδηλώνει έξω από το υπεξ του Κοτζιά, όχι υπέρ του λαού της Συρίας (σιγά σιγά θα το γυρίσουμε...), αλλά να ανοίξει η πρεσβεία της Συρίας στην Ελλάδα για να έχουν χαρτιά οι πρόσφυγες!!! (Καζάκης-Λαφαζάνης... πολιτικοί απατεώνες ή απλώς μαυρογιαλούροι;)

Ότι και να πει κάποιος θα έχει απόλυτο δίκιο... Αντιγράφει όλες τις απατεωνιές του Τσίπρα κατά γράμμα και λέξη! Εμείς το είχαμε από καιρό επισημάνει: Τέλος με τις "μωρές παρθένες" της Λαϊκής Ενότητας (Λαφαζάνης)... Πέρασαν οριστικά στους ταξικούς εχθρούς των εργαζομένων και των λαών!

Προχθές στο φεστιβάλ της ΛαΕ, χωρίς ντροπή, χωρίς πολιτική τσήπα, βάζουν την "τρισκατάρατη" σημαία της Συρίας του Άσαντ! Είπαμε, λάου λάου να είμαστε "και με τους χωροφύλακες και με τους αστυφύλακες".
Νομίζετε πως θέλει και θέλουν στην ηγετική ομάδα ψυχίατρο; Λάθος... παίζουν τέλεια το παιχνίδι που τους έχουν αναθέσει και σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Αρκεί κάποιος να σκεφθεί ότι ο "αριστερός" δημοσιογράφος του Λαφαζάνη και του Μαρινάκη, ο πρωτομάστορας της καταπάτησης του City Plaza από τα σούργελα του Σόρος, ξέρετε αυτός τον οποίο πριν λίγο καιρό είχε καταγγείλει η άλλη μεγάλη σωτηρία της χώρας Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Παναγιώτης Σωτήρης, ήταν αρμόδιος να προπαγανδίζει την κοινή εμφάνιση Λαφαζάνη-Κωνσταντοπούλου-Αλαβάνου στο φεστιβάλ της ΛαΕ!
Τι είπατε, αν ντρέπεται η ντροπή;
* Η ιμπεριαλιστική "αριστερά" έχει ονοματεπώνυμο: Π. Λαφαζάνης - ΛαΕ και σια...

 


Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: