Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Η κομμούνα τού 21ου αιώνα, που από το Χαλέπι μεταφέρθηκε πια στο Ιντλίμπ, θα νικήσει!

Panagiotis Karystinos
Στο κενό φαίνεται να πέφτουν οι καταγγελίες των Σύρων επαναστατών πως ο Άσσαντ τούς έριξε πάλι χημικά. Ούτε το αλ-Τζαζίρα δεν τους παίζει πια τους καημενούληδες. Εσπευσμένα μεταβαίνει στο Ιντλίμπ αντιπροσωπεία τής ISO, φέροντας μεγάλη ποσότητα φασολιών τύπου "ελέφαντες".
"Τώρα θα τους δείξουμε εμείς τι πάει να πει χημικό", δηλώνει με αδιάλλακτη επαναστατική αποφασιστικότητα ο Άσλεϊ Σμιθ. "Η κομμούνα τού 21ου αιώνα, που από το Χαλέπι μεταφέρθηκε πια στο Ιντλίμπ, θα νικήσει."

* Ευτυχώς υπάρχει κι άλλη αριστερά, η ΛαΕ του Λαφαζάνη συντάχθηκε με τη Συρία (Καζάκης-Λαφαζάνης... πολιτικοί απατεώνες ή απλώς μαυρογιαλούροι;) του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ" (για 6 ολόκληρα χρόνια) και τώρα χωρίς δεσμεύσεις και το περιβόητο "και με τον χωροφύλαξ και με τον ασυφύλαξ" θα καταγγείλλει τη ΝΕΑ ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας από τους λακέδες των ιμπεριαλιστών Κούρδους:  Αντιφασίστες με... Όπλα και μηχανοκίνητα αμερικάνικα, στολές παραλλαγής Αμερικανών κομάντος...

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: