Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Mouallem is right!

Mouallem is right. There is no credible evidence that the Syrian Army has ever used chemical weapons, 2011-2017. al Qaeda's multiple use of CW, on the other hand, is well documented, in independent evidence.

Δαμασκός (Συρία), Μάρτης 2009, επίσκεψη ελληνικής αντιπροσωπείας στη Συρία και συνάντηση με τον Walid El Mouallem*, Υπουργό των Εξωτερικών της Συρίας (πηγή: ΕλληνοΠαλαιστινιακή Φιλία)... όταν ακόμη δεν είχε πουληθεί η "δικαιωματική αριστερά" στο 4ο Ράιχ!
* O Μουάλλεμ, υπουργός των Εξωτερικών και Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας, ηγετική προσωπικότητα στον αραβικό κόσμο, με την έναρξη -πριν 5 χρόνια- της "αραβικής άνοιξης made in USA"στη Συρία και τους "εκδημοκρατιστές" της δύσης -τους φονιάδες μισθοφόρους του χαλιφάτου-, προσεγγίστηκε στη Γενεύη από ΗΠΑ και Ε.Ε. ώστε να πουλήσει την πατρίδα του και με αντάλλαγμα πακτωλό εκατομμυρίων, να ηγηθεί μιας δήθεν αντιπολίτευσης εναντίον της εκλεγμένης κυβέρνησης Άσαντ. Όχι μόνον αρνήθηκε, αλλά κατάγγειλε δημόσια το γεγονός.
Αλληλεγγύη σημαίνει: Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Το "δημοκρατικό" facebook συνεχίζει την χυδαία και απροκάλυπτη φασιστική λογοκρισία στον λογαριασμό www.facebook.com/sibillagr, αλλά και στο ιστολογοφόρο "SIBILLA"
 Γι' αυτό δεν επιτρέπει αναρτήσεις και πληρφόρηση για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον του λαού της Συρίας... Αυτή η ανάρτηση είναι περιστασιακή, δεν μπορεί να γίνει γνωστή σε φίλους που ακολουθούν αυτά τα ιστολόγια...
Πρόσφατε αναρτήσεις, απαγορευμένες στη φασιστική λειτουργία του facebook, μέχρι να μας κλείσουν κι εδώ:


Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: