Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Το "Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος", μετά τις "ανησυχίες" για την τύχη των τζιχαντιστών και τον αγώνα εναντίον του χασάπη Άσαντ, τώρα αποφάσισε τον "εκδημοκρατισμό" της πρώην Σχολής Ευελπίδων... Η "κοινωνία των πολιτών"-Σόρος απαιτεί και στην πατρίδα μας μισθοφορικό στρατό!

"διαδηλώνουν" αύριο στην πρώην Σχολή Ευελπίδων... Φυσικά, μούγκα για την κατοχή της Κύπρου μας, μούγκα για το πως πρέπει να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις του φασίστα Ερντογάν και αέρινα λόγια φουσκωμένα από δήθεν "αντικαπιταλισμό"...
Ενώ, στα όποια προβλήματα υπάρχουν στο στρατό, πάντα μπορούν να βρεθούν λύσεις που δεν ωθούν τις καταστάσεις σε κλίμα αντιπαράθεσης λαού-στρατού.
Τα σούργελα των "δικαιωματικών αριστερών", της τάσης του "αντιεξουσιαστή" Φίλη και σια, έχουν "παγκόσμιες" ανησυχίες... θέλουν να "πέσουν τα σύνορα", θεωρούν εθνικισμό ακόμη και τη λέξη "πατρίδα", αλλά κι επιζητούν θεσμικό ρόλο, ως κολαούζοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Με δήθεν "αντιιμπεριαλιστικό" μανδύα -για να παγιδεύουν αγνούς αγωνιστές- προωθούν με ξεκάθαρη στρατηγική τις πολιτικές της παγκοσμιοποίησης, της "κοινωνίας των πολιτών"-Σόρος και στοχεύει στην κατάργηση της θητείας στην Ελλάδα, στα πρότυπα των ΗΠΑ και των χωρών της Ε.Ε.
Τι σημαίνει πρακτικά η κατάργηση της θητείας κι ο αποκλειστικά μισθοφορικός στρατός;
Στη γειτονική Ιταλία, με την κατάργηση της θητείας, έχουμε σήμερα -όχι χθες- το εξής απλό γεγονός. Η Ιταλία, στα πλαίσια του ΝΑΤΟ έστειλε στρατεύματα στα σύνορα της Ε.Ε., του 4ου Ράιχ, με τη Ρωσία, για να αποτραπεί μια δήθεν ρωσική επίθεση στη δύση. Οι όποιες ελλάχιστες φωνές αντίδρασης συνάντησαν την απλή απάντηση: Κανείς δεν πάει να πολεμήσει εναντίον της Ρωσίας χωρίς τη θέλησή του. Όλοι είναι επαγγελματίες (διάβαζε... μισθοφόροι) στρατιώτες!
Το ίδιο συμβαίνει και με τις δήθεν "ειρηνευτικές" (διάβαζε... ιμπεριαλιστικές) στρατιωτικές αποστολές ευρωπαϊκών χωρών στις καυτές ζώνες του πλανήτη, εκεί που το απαιτούν τα ιμπεριαλιστικά σχέδια και συμφέροντα.
Ειδικότερα, αυτή η "εγχώρια" οργάνωση Σόρος, αναπόσπαστο τμήμα της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς", έχει πολλές "διεθνείς ευαισθησίες" και μια πληρωμένη απάντηση είναι: Η απάντηση στην αισχρή προβοκάτσια της Α.Δ.Κ. - Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση (Δίκτυο Φαντάρων Σπάρτακος)
Επίσης ανησυχούσε για τις ειρηνευτικές συνομιλίες για την κρίση στη Συρία, αφού τις διέκοψαν οι βομβαρδισμοί των κακών Ρώσων, που στο Χαλέπι βομβαρδίζουν αμάχους (διάβαζε... ανθρωπόμορφα κτήνη και μισθοφόρους τζιχαντιστές). 
Ανησυχούν και για την Παλαιστίνιοι, αλλά τους διαφεύγει (;) ότι κι εκεί αγωνίζονται για πατρίδα;
Τον πατριωτισμό, για τον οποίο έπεφταν μπροστά στα εκτελεστικά αποσπάσματα των ναζί και των γερμανοτσολιάδων οι κομμουνιστές, δεν τον χαρίζουμε στους νεοναζί της ακροδεξιάς. Είναι κτήμα της αριστεράς!
Προσφάτως οι κομμουνιστές της Συρίας, σε συνάντηση με αριστερά ευρωπαϊκά κόμματα που ρωτούσαν την πορεία του ταξικού αγώνα, πήραν την απάντηση: "Ποιος ταξικός αγώνας σύντροφοι, αν δεν θα έχουμε πατρίδα;"
Σ' αυτούς έχει δοθεί απάντηση από το διεθνές κομμουνιστικό κίνημα και την αριστερά που δεν εξαγοράστηκε από τη νέα τάξη:
"Ο κοσμοπολιτισμός χωρίς πατρίδα, που αρνείται τα εθνικά αισθήματα και την ιδέα της πατρίδας, δεν έχει τίποτα κοινό με τον προλεταριακό διεθνισμό"...
Γκεόργκι Δημητρόφ
Την έδωσε ο Τσε με το σύνθημα της Νίκης: "Πατρίδα ή Θάνατος"...


Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: