Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ευτυχώς που εκδίδουν ανακοινώσεις οι φασίστες της Ουκρανίας και μαθαίνουμε την αλήθεια για το μορμολύκειο της "αριστεράς", το γιουσουφάκι των Rothschild!

Το ΑΠΕ του Κοτζιά κι η ΕΡΤ Τελ Αβιβ, θα μας πουν άλλα... Όμως, ελέγχουν απόλυτα όλες τις δημοσιογραφικές πόρνες... Ως πότε;
Αντιγράφουμε από τη σελίδα της ουκρανικής πρεσβείας, 'Greeks for Ukraine', που δυσκολεύεται να κρύψει τον ενθουσιασμό της:
"Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2017 την Ουκρανία επί τη ευκαιρία της συμπληρώσεως 25 ετών από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων των δύο κρατών.
Ο Πρόεδρος Ποροσένκο ευχαρίστησε πολύ τον κ. Τσίπρα για την σταθερή στάση της Ελλάδος υπέρ της ανεξαρτησίας, εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας της Ουκρανίας και καταδίκης της Ρωσικής επιθετικότητος απέναντι στην Ουκρανία. Επίσης, ευχαρίστησε την Ελλάδα διότι δεν αναγνωρίζει την προσάρτηση της Κριμαίας από την Ρωσία.
Η Ουκρανία εκτιμά ιδιαιτέρως την Ελληνική βοήθεια στον στρατιωτικό τομέα, δήλωσε ο...
κ. Ποροσένκο.
Ο κ. Ποροσένκο τόνισε επίσης το πόσο σημαντική για τις σχέσεις των δύο χωρών είναι η σημαντική Ελληνική μειονότητα που ζει στην Ουκρανία.
Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας τόνισε ότι η Ελλάς υποστηρίζει σταθερώς την ειρήνη και την σταθερότητα στην Ουκρανία και προτίθεται να παράσχει κάθε δυνατη διευκόλυνση στο θέμα. Εξέφρασε το ενδιαφέρον της Ελλάδος για την ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων."
via Αντιφασιστική Καμπάνια Αλληλεγγύης για Ουκρανία-Ντονμπάς - Antifaukraine GR

Υ.Γ. Έτσι και τον Μάη του 2015, αν δεν υπήρχε το ΥΠΕΞ του Ουκρανικού ναζιστικού καθεστώτος, δεν θα μαθαίναμε ποτέ, πως η "πρώτη φορά ιμπεριαλιστική αριστερά" πρόσφερε τα νοσοκομεία που πληρώνει ο Έλληνας πολίτης με αίμα, για να νοσηλευτούν τραυματισμένοι νεοναζί τρομοκράτες: Πόσο δωσίλογος είσαι Νίκο Κοτζιά; Μαζί με τους νεοναζί της Ουκρανίας, εναντίον των 150.000 Ελλήνων στην αντιφασιστική Ουκρανία!... και μετά περιμένετε σχέσεις με τη Ρωσία κι αγωγούς;

Περισσότερα για τον μεγάλο έρωτα του "αριστερού" Τσίπρα, με τον φασίστα

Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"