Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Το ΚΚΙ κι η Κομμουνιστική Νεολαία Ιταλίας για τη Συρία... Το ΚΚΕ κι η ΚΝΕ, γιατί σιωπούν; Τι συμβαίνει;

Κομμουνιστική Νεολαία Ιταλίας: "Με τον νόμιμο πρόεδρο Άσαντ.
Η Συρία προς τη νίκη.
Ο Άσαντ εναντίον του ιμπεριαλισμού και της τρομοκρατίας"

Frosinone, 9 Φλεβάρη 2017, εκδήλωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας για τη Συρία: "Η Συριακή υπόθεση στη Μέση Ανατολή κι η ιμπεριαλιστική επίθεση"
Σ' ολόκληρη την Ευρώπη η αριστερά (όχι φυσικά η ιμπεριαλιστική "αριστερά" Σόρος και Cia, η αυτοαποκαλούμενη "μεταρρυθμιστική η ανανεωτική αριστερά") προτάσσει την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας και στηρίζει τον Άσαντ και την κυβέρνησή (με συμμετοχή των 2 κομμουνιστικών κομμάτων της Συρίας). Το ίδιο κι οι χώρες της Λατινικής Αμερικής που δεν σκύβουν στους ιμπεριαλιστές, με πρώτη την Κούβα του Φιδέλ...
Στην Ελλάδα το πολιτικό σύστημα έχει συνταχθεί με την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον του λαού της Συρίας.
Μοναδική εξαίρεση το ΚΚΕ... Όμως, από το Σεπτέμβρη του 2015, όπου σε εκδήλωση του ΚΚΕ στην Αθήνα μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του αδελφού Κομμουνιστικού κόμματος της Συρίας (Χαιρετισμός του Αμάρ Μπαγκντάς, Γ.Γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας στην αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση του KKE), ένα πέπλο σιωπής καλύπτει αυτή την πτυχή της πολιτικής του ΚΚΕ.
Γιατί; Τι συμβαίνει;
Για έξι (6) ολόκληρα χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας, η Ελλάδα αποτέλεσε τον πυλώνα της απόλυτης ταύτισης με τους ιμπεριαλιστές: κυβερνήσεις, ΜΜΕ, δημοσιογράφοι, εκκλησία και κυρίως η ελληνοφοβική... η εγχώρια ιμπεριαλιστική "αριστερά" σήκωσε το βάρος της συκοφάντησης του αγώνα ενός περήφανου λαού για Εθνική Ανεξαρτησία, Κυριαρχία, την πατρίδα!
Όλα αυτά τα 6 χρόνια, μόνον 4 εκδηλώσεις έγιναν για τον μεγαλειώδη αγώνα του Συριακού λαού:
α). Μία (1) δημόσια εκδήλωση συμπαράστασης πραγματοποιήθηκε: 19 Δεκέμβρη 2012 (Η Μεσόγειος φλέγεται! - Μεσόγειος θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας), από το "Λαϊκό Κίνημα" με πρόεδρο το νομικό Δημήτρη Καραμήτσα.
γ). Στις 4 Ιουλίου 2016, στον Κεραμεικό, εκδήλωση με τον καθηγητή Tim Anderson, από το περιοδικό avantgarde, για τον "Βρώμικο πόλεμο στη Συρία".
δ). Πρόσφατα, 25 Γενάρη 2017, εκδήλωση της "Αγωνιστικής Πανελλαδικής Ένωσης Δικηγόρων": Εκδήλωση ΑΠΕΔ - Η Συριακή Σύγκρουση από τη σκοπιά του Διεθνούς Δικαίου...

Σχετικά:
- Η Κούβα σπάει το φονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας: Οφειλόμενος σεβασμός στους "δικτάτορες" και τα "δικτατορικά" καθεστώτα!
- Το ιδρυτικό συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας, με πρώτο θέμα την Αλληλεγγύη στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας (Αλληλεγγύη με τη Συρία και τον Πρόεδρο Άσαντ, με τους λαούς και χώρες που αντιστέκονται στον Ιμπεριαλισμό
 
"Όποιος νιώθει κι ασπάζεται τα ιδανικά των μαρξιστών-λενινιστών, οφείλει να κάνει δικό του τον αγώνα του Συριακού λαού και του προέδρου Bashar Al Assad...
Όποιος σήμερα στρέφει αλλού το πρόσωπό του, θα κριθεί από την ιστορία".
Κομμουνιστικό Κόμμα Λιβάνου
Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"


Δεν υπάρχουν σχόλια: