Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Δολοφονήθηκε στην Τουρκία η δημοσιογράφος Serena Shim, που είχε αποκαλύψει τη συνεργασία Τουρκίας και αποκεφαλιστών τζιχαντιστών στη Συρία!

Η Serena Shim  ήταν αμερικανίδα δημοσιογράφος με καταγωγή από τον Λίβανο και εργαζόταν στην Press Tv - Κωνσταντινούπολη.
Η 30χρονη Serena Shim, μητέρα δυο παιδιών, κάλυπτε τις μάχες στην Κομπάνι και μόλις είχε τελειώσει ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ στην Σουρούκ (Suruc), μια περιοχή στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, με χιλιάδες πρόσφυγες από τη Συρία. Επιστρέφοντας από τη Σουρούκ ένα φορτηγό κτύπησε μετωπικά, κάρφωσε στην κυριολεξία το αυτοκίνητό της και πέθανε ακαριαία.
Ο Hamid Reza Emadi, διευθυντής της Press TV, απέκλεισε τη θεωρία του αυτοκινητιστικού ατυχήματος, λέγοντας: “Θεωρούμε την τουρκική κυβέρνηση υπεύθυνη απέναντι στη διεθνή κοινότητα...".
Η Press TV έδωσε το μήνυμα που είχε στείλει η Serena Shim, λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί και όπου εξέφραζε την ανησυχία της για τη στάση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών εναντίον της, γιατί υποστήριζε ότι η Άγκυρα έχει σχέσεις με τους τζιχαντιστές (ισλαμικό κράτος).
Μάλιστα μιλούσε σε ζωντανή σύνδεση για πέρασμα των τζιχαντιστών στη Συρία μέσω Τουρκίας, διαβεβαιώνοντας ότι διαθέτει στοιχεία και εικόνες (ταινία) με τζιχαντιστές που περνούσαν από την Τουρκία στη Συρία με φορτηγά των ανθρωπιστικών οργανώσεων και του ΟΗΕ!
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
Μιας και μας λογοκρίνει (εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια) το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: