Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Τι είπαν Αβραμόπουλος – Ερντογάν; Πάνω απ' όλα πως να στηρίξουν τους τζιχαντιστές για να πέσει η "δικτατορία" στη Συρία, αγκαλιά με το ψευδοκράτος της Β. Κύπρου, το Κόσσοβο, τα Σκόπια κι όλους τους λακέδες των ιμπεριαλιστών! Νομίζουν ότι έχουμε αμνησία;

Ανεπίσημη και φιλική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Τουρκίας κ. Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε το απόγευμα του Σαββάτου 1 Νοεμβρίου, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος...
Έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα... για λογαριασμό των αφεντικών τους...
Παρέα και μαζί με το ψευδοκράτος της Β. Κύπρου, το Κόσσοβο, τα Σκόπια... συνεργάζονται από καιρό (πριν 3 χρόνια ο γερμανοτσολιάς Αβραμόπουλος έδινε 15 με 20 ημέρες για να πέσει ο Άσαντ...) για να εκδημοκρατίσουν τη "δικτατορία" στη Συρία:
 Το δωσίλογο γερμανοτσογλάνι (Αβραμόπουλος) στη σύσκεψη των "φίλων της Συρίας" στο Μαρόκο. Η ξεπουλημένη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στήριξε με όλα τα μέσα τους τρομοκράτες για να "εξάγουν δημοκρατία" στη δικτατορία του προέδρου Άσαντ!

Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
Μιας και μας λογοκρίνει (εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια) το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: