Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Πατριάρχης των Μαρωνιτών της Συρίας Lahham, εγκατέλειψε συνέδριο για την προστασία των Χριστιανών στην Ουάσιγκτον! Υπάρχουν παπάδες με αδένες (στην καθομιλουμένη με αρχίδια) κι όχι ροζ στριγκάκια! Βαρθολομαίε, Ιερώνυμε... τουλάχιστον ντρέπεστε;

Ο Πατιράρχης των Μαρωνιτών της Συρίας Lahham, πέταξε έξω -στην κυριολεξία- τον σιωνιστή αμερικανό Γερουσιαστή Cruz, όταν ο Γερουσιάστης είπε: "Το Ισραήλ είναι φίλος των Χριστιανών και τω ν Μουσουλμάνων".
Συνέβη στο Συνέδριο για την υπεράσπιση των Χριστιανών που γίνεται στην Ουάσινγκτον. Κατόπιν, ο Πατριάρχης, αφού πέταξε έξω από το Συνέδριο τον σιωνιστή Γερουσιαστή, αρνήθηκε να συμμετέχει στο Συνέδριο. Μάλιστα τόνισε προς τον Ομπάμα... Αν θες να υπερασπιστείς τους Χριστιανούς, σταμάτα να εξοπλίζεις την "αντιπολίτευση" (μισθοφόρους αποκεφαλιστές) στην Συρία!
Στο ίδιο συνέδριο ήταν παρών και το σύμβολο της Αραβικής Αντίστασης, ο φίλος και σύντροφος του Ανδρέα Παπανδρέου, ο Ιλαρίων Καπούτσι*!
Τιμή και δόξα σε τέτοιους ιερωμένους!
Ντροπή στον Βαρθολομαίο και τον Ιερώνυμο, που εγκατέλειψαν τους Ελληνορθοδόξους στο λεπίδι των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων, για λίγες επιδοτήσεις της ναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

* Αλιεύσαμε μια φωτογραφία του Ιλαρίωνα Καπούτσι, από το διαδίκτυο και είναι με ελληνική αντιπροσωπεία στη Δαμασκό (2008) και με τον σημερινό Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Δημήτρη Τσιρώνη:
Πηγή φωτο:  Συνάτηση με τον Καπούτσι, μετά από 30 χρόνια
Μιας και μας λογοκρίνει (εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια) το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: