Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Η "Αυγή" θεωρεί δεξιό τον Χριστόφια του ΑΚΕΛ! Μήπως το ρίξατε στον αυνανισμό εκεί στην Κουμουνδούρου;

Μόνον έτσι μπορείς να σχολιάσεις τις αρλούμπες της πάλαι ποτέ αριστερής "Αυγής", που πανηγυρίζει με τον τίτλο "πρώτη φορά αριστερός ηγέτης" θα συναντηθεί με τον πάπα!
Δηλαδή ο Χριστ΄λοφιας τι ήταν; Δεξιός ηγέτης;
Και μην ξεχνάτε... μετά τη συνάντηση του Χριστόφια με τον πάπα, έχωσε στον κώλο των αδελφών Κυπρίων το ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
Σχετικά:
- Μετά το εβραϊκό κογκρέσο και το σκληρό νεοφιλελεύθερο λόμπυ στις ΗΠΑ, η επιλογή υποψηφίων σύμφωνα με τις υποδείξεις των σιωνιστών, το Κόμο και τη λίστα Μπίλντεμπεργκ (βλεπε Σπινέλλι) στην Ιταλία... το κερασάκι στην τούρτα! Να που ο πάπας, μετά τη συνάντησή του με τον εγκληματία πολέμου Πέρες... θα συναντηθεί με τον Τσίπρα... Bέβαια, στην "Αυγούλα" ξεχνάνε ότι πρώτος αριστερός ηγέτης με τον πάπα ήταν ο Φάουστο Μπερτινότι, ΓΓ τους αδελφού κόμματος "Κομμουνιστική Επανίδρυση", που μετά την πολυθρόνα του προέδρου της ιταλικής Γερουσίας το έκανε πιο δεξιό κι από τον Μπερλουσκόνι, αλλά κι ο Νταλέμα, ΓΓ του ΚΚΙ και κατόπιν πρωθυπουργός... Ρε Πριμηκήρη, μην τα κρύβεις, με την ελπίδα να είσαι βολευτής κι εσύ!
Μιας και μας λογοκρίνει (εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια) το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: