Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Να γιατί η "πολιτισμένη" δύση και μαζί η Ελλάδα των Μερκελιστών αγωνίζονται εναντίον του δικτατορικού κι απολυταρχικού καθεστώτος του Ιράν, παλεύουν για τον εκδημοκρατισμό των απολίτιστων Ιρανών και...

...ειδικότερα η Ελλάδα των μνημονιακών γερμανοτσολιάδων κάνουν κι εμπάργκο στο πετρελαιο του Ιράν!
Η Ελλάδα έκανε εισαγωγή πετρελαίου από το Ιράν -περίπου το 45% των ενεργειακών αναγκών της-, στη μισή τιμή από εκείνη της διεθνούς αγοράς και με ΠΙΣΤΩΣΗ!
Τώρα, επειδή το Ιράν έχει "δικτατορία" (σύμφωνα με τις ΗΠΑ-ΕΕ) και καταπιέζει τον λαό, τις θρησκείες, τις μειονότητες... επέβαλαν εμπάργκο στο Ιράν. Η δημοκρατική Ελλάδα των Μερκελιστών, μ' αυτόν τον τρόπο αγοράζει πλέον πετρέλαιο από τις 7 αδελφούλες των ΗΠΑ και στη διπλάσια τιμή, για να πέσει η δικτατορία των καταπιεστών του Ιράν!
Με την ευκαιρία... η απόδειξη για τις καταπιέσεις στο Ιράν: ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της εθνικής του Ιράν στο μουντιάλ, ο Andranik Teymourian, είναι Αρμένιος του Ιράν και Χριστιανός Ορθόδοξος!
Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: