Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε, δεν υποτασσόμαστε στα γερμανοτσογλάνια! Κάποιος Μάκης Βορίδης, ένας σκληρός νεοφασίστας -σήμερα υπουργός μιας κυβέρνησης & του ΠΑΣΟΚ- πριν απο λίγο καιρό έκανε μια δήλωση σύμφωνα με την οποία ο Ανδρέας Παπανδρέου ευθύνεται για τα προβλήματα της χώρας, 18 χρονια μετά το θάνατο του...

Δεν βρέθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ -ούτε καν ο Γιωργάκης, που όφειλε να μην μισεί τον πατέρα του- να του πει... πως όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου αναγνώριζε την Εθνική Αντίσταση, αυτός, το απόβρασμα των φασιστικών υπονόμων, ήταν πρόεδρος της χουντικής νεολαίας ΕΠΕΝ και καθοδηγητής του Μιχαλολιάκου της σημερινής χρυσής αυγής!
Σήμερα που μας λείπει ο ηγέτης, ο γερμανοτσολιάς Βενιζέλος -διορίστηκε αρχηγός από τον γερμανοτσολιά Γιωργάκη, που με τη σειρά του είχε διοριστεί αρχηγός σε διατεταγμένη υπηρεσία από τον γερμανοτσολιά Σημίτη- κυβερνούν μαζί με τον νεοφασίστα χωρίς ντροπή!

(29 Ιούνη 2013) Δεν υπάρχει ούτε ένας στο ΠΑΣΟΚ των δωσίλογων Μπενύτο-γΑΠ που να έχει αδένες (στην καθομιλούμενη Αρχίδια)! Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποιος να δώσει την οφειλόμενη «απάντηση» στο νεοφασιστικό κτήνος της συγκυβέρνησης και να στείλει να γαμηθούν οι Γερμανοτσολιάδες συγκυβερνήτες Μπενύτο-Σαμαράς, την δωσίλογη κυβέρνησή τους και το αφεντικό τους την Μέρκελ!

Για την καταστροφή του τόπου ευθύνεται το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, λέει το απόβρασμα των φασιστικών υπονόμων Βορίδης
«Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, από το βήμα του 9ου τακτικού συνεδρίου του κόμματος.
Ο γνωστός παρακρατικός τσεκουροφόρος πήρε τον «αέρα» από την υπουργοποίησή του (ελέω του ολετήρα της δημοκρατικής παράταξης γΑΠ) κι από τη συγκυβέρνηση της ντροπής των γερμανοτσολιάδων Βενιζέλο-Σαμαρά.
Ο ηγέτης και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, το έργο του πρωθυπουργού των αδύναμων, των αδικημένων, των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, του αντιδικτατορικού αγώνα δεν χρήζει υπεράσπισης από το χυδαίο κτήνος.
Όμως, όσοι σήμερα είναι βουλευτές αυτού του νεοφιλελεύθερου εκτρώματος που καπηλεύεται το όνομα του ΠΑΣΟΚ, όλοι όσοι μαζί με το νεοφασιστικό απόβρασμα στηρίζουν την κυβέρνηση, όσοι ψηφίζουν μ’ αυτό το ναζιστικό κτήνος και φορούν τον φερετζέ του ΠΑΣΟΚ είναι δειλά αποβράσματα.
Για τη συνεργασία τους με τον φασίστα τσεκουροφόρο θα λογοδοτήσουν στο λαό για το έγκλημά τους. Κι η λαϊκή οργή θα είναι σκληρή!


Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε, δεν υποτασσόμαστε στα γερμανοτσογλάνια!
Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: