Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Η Dalal Al-Moghrabi εμπνέει τις γυναίκες της Παλαιστίνης κι όλη την Αντίσταση! Δεν ξεχνάμε!

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Dalal Al-Moghrabi (دلال المغربي‎) 1958 – 11 Μάρτη 1978, η Αντάρτισσα της Παλαιστινέζικης Επανάστασης που βρήκε το θάνατο στη διάρκεια μιας επιχείρησης απαγωγής λεωφορείου μέσα στο Τελ Αβίδ.
Το 1978, μετά από τις συνεχείς δολοφονικές επιθέσεις των σιωνιστών στα Παλαιστινιακά στρατόπεδα προσφύγων στο Λίβανο, η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης αποφάσισε ν’ απαντήσει με μια επιχείρηση στην καρδιά του Ισραήλ, που έλαβε την ονομασία Kamal 'Adwan (όνομα Παλαιστίνιου Αντάρτη που έπεσε στον αγώνα εναντίον των ναζί κατακτητών της Παλαιστίνης).
Η ηρωίδα Dalal Al-Moghrabi, που ανήκε στην οργάνωση Αλ Φατάχ, γεννήθηκε στον προσφυγικό καταυλισμό Σάμπρα του Λιβάνου, από μητέρα Λιβανέζα και πατέρα από την κατεχόμενη Χάϊφα.
Λίγο πριν τελέσει το γάμο της (1978), εθελοντικά πήρε μέρος στην ομάδα των Φενταγίν που αποφασίστηκε να κτυπήσουν στην καρδιά του Ισραήλ τον εχθρό και ανέλαβε την αρχηγία μια ομάδας από 10 Φενταγίν.
Λίγο πριν ξεκινήσει για την επιχείρηση, έγραψε στη διαθήκη της, μεταξύ άλλων: «Αν σκοτωθώ θέλω να ταφώ σε Παλαιστινιακή γη… Σας καλώ να μην εγκαταλείψετε ποτέ τον ένοπλο αγώνα εναντίον των σιωνιστών εχθρών, να σταματήσετε τις εσωπαλαιστινιακές διαμάχες και να ενισχύσετε την πάλη εναντίον του Ισραήλ».
Η σορός της ηρωίδας βρήκε την ειρήνη σε τάφο στη Λωρίδα της Γάζας, σε Παλαιστινιακή αλλά κατεχόμενη γη.

Ο σημερινός αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος ξεθάβει με τα ίδια του τα χέρια και σέρνει έξω από τον τάφο τη σωρό της Dalal Al-Moghrabi
Εκεί, το ισραηλινό γουρούνι Ehud Barak, ο πρωθυπουργός του ισραηλινού καθεστώτος και υπουργός Άμυνας, ο δολοφόνος της Βηρυτού και της Τύνιδας, ο σημερινός αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, έκανε την πιο αποτρόπαια ανθρώπινη πράξη.
Το ισραηλινό γουρούνι ξέθαψε με τα χέρια του και έσυρε έξω από τον τάφο την Dalal…
Πότε θρησκεία, ιδεολογία ή απολίτιστη προϊστορική φυλή δεν έχει διαπράξει ιεροσυλία σαν αυτή του Αντιπροέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς! Αποτελεί ντροπή για κάθε ευρωπαίο πολιτικό και ιδιαίτερα για τους ευρωπαίους, να συναντούν σήμερα και χαριεντίζονται με ένα τέτοιο ανθρωπόμορφο κτήνος, που ντροπιάζει την ανθρώπινη φύση.

Το σιωνιστικό γουρούνι, ναζί και σύντροφος του ΓΑΠ, ο Ehud Barak standing over the body of Dalal Mughrabi.
 Τα ΜΜΕ του Ισραήλ πανηγυρίζουν για τη “γενναία” πράξη του Ehud Barak, που σύρει έξω από τον τάφο τη σωρό της ηρωίδας Dalal Al-Moghrabi. Νοιώθουν περήφανοι για τον πολιτισμό τους!
Ο Ehud Barak δεν θέλησε να υλοποιηθεί η τελευταία επιθυμία μιας γυναίκας και προχώρησε προσωπικά στη σύληση του τάφου της, επικαλούμενος ότι έτσι δεν θα γίνει πράξη το σύνολο της διαθήκης…
Η σωρός της ηρωίδας Dalal Al-Moghrabi αποτέλεσε θέμα τιμής για την Αντίσταση! Παραδόθηκε στην οικογένειά της στο Λίβανο μετά από 30 ολόκληρα χρόνια (17 Ιούλη 2008), όταν στις διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ της Χεζμπολάχ (Hezbollah), η οργάνωση που κατατρόπωσε τους σιωνιστές αντάλλαξε τη σωρό της Επαναστάτριας με ισραηλινούς αιχμαλώτους…
Μια μέρα η σωρός της Dalal Al-Moghrabi θ’ αναπαυθεί στη γη της και η Παλαιστινιακή σημαία θα κυματίζει στην πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, την Ιερουσαλήμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: