Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

To ΠΑΣΟΚ αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση Σαμαρά! Ο Ευάγγελος Βενιζέλος άξιος συνεχιστής του Ανδρέα Παπανδρέου εγκαλεί την τρόικα και καλεί τη δικαιοσύνη να επιληφθεί των εγκλημάτων που τελέστηκαν από Ε.Ε.-ΔΝΤ-ΕΚΤ!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Μετά την τραγικό σφαγιασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κατανόησε ότι τον παγίδευσαν όταν διαπραγματευόταν το PSI (κούρεμα), παράγοντες της χώρας μας αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με συνέπεια να επιβαρύνει την Κυπριακή Δημοκρατία με 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ -γεγονός που αποτέλεσε τον καθοριστικό παράγοντα για να χάσει η Κύπρος κάθε κυριαρχικό της δικαίωμα-, την εξαθλίωση των Ασφαλιστικών μας Ταμείων, των Νοσοκομείων, των Πανεπιστημίων μας… και χωρίς να κουρευτούν τα ομόλογα των τοκογλύφων δανειστών μας και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Επιπροσθέτως θεωρεί εθνική προδοσία τη στάση της κυβέρνησης Σαμαρά να επιφορτίσει τον κύριο Στουρνάρα με το καθήκον εκτέλεσης της Κύπρου στο Eurogroup.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όντας καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, προχώρησε σ’ αυτή τη γενναία πολιτική πράξη, αφού εκτιμάει ότι αποτελεί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της πατρίδας η πολιτική που παρασύρθηκε κι ο ίδιος ν’ ακολουθήσει, αλλά χωρίς δόλο.
H απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να αποσύρει την εμπιστοσύνη του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση Σαμαρά και η πρόσκληση προς την ελληνική δικαιοσύνη να επιληφθεί των οικονομικών και εθνικών εγκλημάτων εναντίον του ελληνισμού, ανάγει τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο πάνθεον των εθνικών ηγετών που ύψωσαν το πολιτικό τους ανάστημα για την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων και προκαλεί ρίγη συγκίνησης σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα!
Η ακριβής πολιτική δήλωση που συνόδευσε την απόφαση του κ. Ε. Βενιζέλου, έχει ως εξής:
«Στην εποχή μας, η πορεία προς τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό προϋποθέτει την  εθνική απελευθέρωση. Αυτός είναι ο πρώτος και κύριος σταθμός. Γιατί ο κύριος αντίπαλος είναι ο...
ιμπεριαλισμός –σε όλες τις μορφές: στρατιωτικές, πολιτικές, οικονομικές, πολιτιστικές. Και η πιο στερεή και ιστορικά απαραίτητη συμμαχία είναι η συμμαχία ανάμεσα στους λαούς και τα κινήματα που βρίσκονται στο μέτωπο αυτού του αγώνα. Οι αδέσμευτοι έχουν δώσει το παράδειγμα. Είναι καιρός, οι  λαοί της Νότιας Ευρώπης να διδαχθούν το μεγάλο μάθημα της εποχής».

* Κάτι που δεν θα συμβεί ποτέ από τον νεοφιλελεύθερο υπάλληλο των τραπεζιτών…
** Το κείμενο της υποτιθέμενης δήλωσης είναι απόσπασμα του μεγάλου ηγέτη και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου (Ανάλυση του Α. Παπανδρέου που δημοσίευσε το  1976, με άρθρο του για τα ρεφορμιστικά  κομμουνιστικά κόμματα, τα λεγόμενα και «λατινικά»)

Δεν υπάρχουν σχόλια: