Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Oι ροζ «αριστεροί» του συστήματος βλέπουν, διαβάζουν, ακούν… και μετά μαζί με την κα Κλίντον στηρίζουν τους μισθοφόρους των ΗΠΑ στη Συρία;

Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla

Σχετικά:
Από το "press-gr"
Μία επιπλέον ανθρωπιστική βοήθεια 30 εκατομμυρίων δολαρίων θα διατεθεί υπέρ της αντιπολίτευσης στο συριακό καθεστώς και ποσό ύψους 15 εκατ. δολαρίων, θα προωθήσουν οι ΗΠΑ προκειμένου να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες της σε ότι αφορά την υλοποίηση του πολιτικού της προγράμματος.
Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, δήλωσε στον ΟΗΕ ότι προσωπικά δεν τρέφει την παραμικρή αμφιβολία ότι «η Τεχεράνη θα πράξει ότι περνά από το χέρι της προκειμένου να προστατεύσει το καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ», «εντολοδόχου και πολύ πιστού φίλου» της ιρανικής ηγεσίας.
Η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας έκανε αυτές τις δηλώσεις αυτές στην έδρα του διεθνούς Οργανισμού στη Νέα Υόρκη παρόντων εννέα αξιωματούχων της συριακής αντιπολίτευσης, ύστερα από τις διμερείς συνομιλίες, για τις οποίες διέρρευσε ότι «αναλύθηκαν οι πρακτικές ανάγκες, που έχει η αντιπολίτευση» στη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: