Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Cia & Mossad αντιμετωπίζουν τώρα τα ανεξάρτητα blogs που δεν έχουν εξαγοραστεί! Κατέβασαν το συγκλονιστικό βίντεο με την βαρβαρότητα των ισλαμοφασιστών μισθοφόρων των ΗΠΑ...

Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla


Αργά το απόγευμα θα το έχουμε αναρτήσει εκ νέου και μάλιστα εκτός YouTube που το λογοκρίνει

Ενώ μέχρι τώρα η αμερικάνικη επιχείρηση προπαγάνδας και εμφάνισης των ισλαμοφασιστών μισθοφόρων στη Συρία ως «επαναστατών» είχε την επιτυχία της, με εξαγορά ΜΜΕ και δημοσιογράφων (π.χ. στην Ελλάδα λίγα blogs που δεν ελέγχουν δημοσιογράφοι Υπηρεσίας και από εφημερίδες μόνον ο “Ριζοσπάστης” και ο “Λαϊκός Δρόμος” γράφουν για την τεράστια ιμπεριαλιστική επίθεση στη Συρία), αλλά και λίγα ροζ δήθεν «αριστερά» ευρωπαϊκά κόμματα με στελέχη τους έχουν ενταχθεί στο στρατόπεδο των ΗΠΑ και τα ίδια σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, αρχίζουν τα δύσκολα…
Κατέβασαν το ντοκιμαντέρ με τις βαρβαρότητες των μισθοφόρων τους, μιας και τα blogs ανατρέπουν την αμερικανονατοϊκή προπαγάνδα.
Δημοσιοποιούμε ένα μικρό απόσπασμα από το βίντεο ντοκουμέντο που διασώσαμε, θέλουμε να επισημάνουμε το κουράγιο των δεκάδων ελληνικών ιστολογίων (blogs) που έκαναν αναπαραγωγή και σύντομα θα βρούμε κι εμείς τον τρόπο να σπάσουμε ακόμη περισσότερο τη μαφιόζικη ομερτά των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων Υπηρεσίας.
Η Συρία αποδεικνύεται ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση για τους ιμπεριαλιστές… δεν είναι Λιβύη, Ιράκ… θα γίνει ο τάφος τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: