Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Gennady Zyuganov, Γ.Γ. του Κ.Κ.Ρωσίας: Προβοκάτσια των μυστικών υπηρεσιών της Δύσης η σφαγή στη Houla

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
O επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας, Γ.Γ. Gennady Zyuganov, αναφέρει ότι η πρόσφατη σφαγή στο χωριό της Συρίας, Χούλα, όπου σκοτώθηκαν πάνω από 100 άτομα, είναι μια προβοκάτσια που επινοήθηκε από δυτικούς πολιτικούς.
Gennady Zyuganov σημειώνει ότι ορισμένοι πολιτικοί της Δύσης και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν δημιουργήσει μια υστερία για τη σφαγή που έλαβε χώρα στο χωριό Houla στις 25 Μαΐου.
Ο Ρώσος πολιτικός καταδίκασε έντονα αυτό που θεώρησε ως "μια κατάφωρη πρόκληση» στη Συρία και ζήτησε για μια διεθνή έρευνα για το έγκλημα, το οποίο πιστεύει ότι αργά ή γρήγορα θα αποδειχθεί ότι σχετίζεται με τις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης, όπως αυτό που συνέβη στη Γιουγκοσλαβία, τη Λιβύη , και το Αφγανιστάν.
Ο κομμουνιστής ηγέτης καταδίκασε επίσης τις δυτικές χώρες για τις κατηγορίες τους για την κυβέρνηση της Συρίας, ακόμη και πριν από τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής έρευνας για τη σφαγή αποκαλυφθούν, και ιδίως ότι οι δημοσιογράφοι και οι διεθνείς παρατηρητές δεν έδωσαν οποιαδήποτε στοιχεία που να αποδεικνύουν την παρουσία βαρέων όπλων στην περιοχή.
Να σημειωθεί ότι η σφαγή στη Houla έγινε την παραμονή της άφιξης στη Δαμασκό του ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ Κόφι Ανάν για προφανείς σκοπούς.


 Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: