Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας: “Συρία... ένα βρώμικο παιχνίδι που παίζεται από την τουρκική κυβέρνηση που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ”

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας με ανακοίνωση της Κεντρική Επιτροπή του κόμματος καταγγέλλει την κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως υπεύθυνη για την κατάρριψη του τουρκικού πολεμικού αεροσκάφους από την αεράμυνα της Συρίας, αφού το αεροσκάφος παραβίασε τον εναέριο χώρο της Συρίας.
Στην ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας επισημαίνεται:
«Αυτή η συμπεριφορά είναι ένα βρώμικο παιχνίδι που παίζεται από την τουρκική κυβέρνηση η οποία υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Δεν είναι η πρώτη προκλητική κίνηση που έγινε από την τουρκική κυβέρνηση».
Μπορεί ένα τμήμα της ευρωπαϊκής δήθεν αριστεράς να ταυτίζεται με τη δεξιά και την αμερικάνικη πολιτική στη Μ. Ανατολή, και μάλιστα στο όνομα των δήθεν “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, αλλά ο λαός της Συρίας δεν υποκύπτει. Συμπαραστάτες της αντίστασης στον ιμπεριαλισμό τα ανεξάρτητα αριστερά κόμματα και κινήματα, οι ελεύθεροι άνθρωποι όλου του πλανήτη.

Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, που κρύβουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ στην υπηρεσία των αμερικανοσιωνιστών:
► Τα προφητικά λόγια του Chavez στον Assad...
► Οι πολιτικοί υπάλληλοι υπηρετούν ξένα συμφέροντα… ο Αρχιεπίσκοπος είναι κι αυτός αόρατος;
Nα γιατί & το “Aljazeera” συμμετέχει στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας και εντάχθηκε στο αμερικανοσιωνιστικό μπλοκ… (5 Female Reporters Resign from Aljazeera Media Regarding the lies against Syria)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Αυτά κρύβουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ! Οι “επαναστάτες” για τη “δημοκρατία” στη Συρία…
  Καταγγέλλουν το Al Jazeera! Οι αμερικανοσιωνιστές έχουν τώρα και το Al Jazeera… αλλά η Συρία θα γίνει ο τάφος τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: