Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! H Κλίντον ομολογεί: Οι εξεγερμένοι Σύριοι λαμβάνουν βοήθεια από τις ΗΠΑ!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla
Η αμερικανίδα υπουργός των Εξωτερικών μιλώντας στη Διάσκεψη των «Φίλων της Συρίας» στην Κωνσταντινούπολη, μεταξύ άλλων τόνισε:
«Το μήνυμά μας είναι να σταματήσουν οι φόνοι [από τη νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας] γιατί θα υποστείτε τις συνέπειες…».
Επίσης αναφερόμενη στην ενότητα των ισλαμικών δυνάμεων που έχουν συμπαραταχθεί με τις ΗΠΑ και το σιωνιστικό ισραηλινό καθεστώς δήλωσε: «Ο αγώνας σας για την ελευθερία της Συρίας είναι και δικός μας αγώνας για την ελευθερία…». Μάλιστα ο Ayman al-Zawahiri, διάδοχος του Osama bin Laden στην ηγεσία της "τρομοκρατικής οργάνωσης" στην υπηρεσία των ΗΠΑ, την περιβόητη Αλ Κάιντα, κάλεσε τους μουσουλμάνους σε εξέγερση εναντίον της Συριακής κυβέρνησης γιατί ο πρόεδρος της Συρίας Assad, είναι άπιστος και το καθεστώτος του αντί-ισλαμικό…
Η Κλίντον, το γεράκι της αμερικάνικης εξωτερικής πολιτικής, προχώρησε περισσότερο: «Οι ΗΠΑ τροφοδοτούν την αντιπολίτευση της Συρίας με υλικό επικοινωνιών»!
Όχι δεν πρόκειται για επέμβαση στα εσωτερικά κυρίαρχων κρατών. Είναι καθήκον των ιμπεριαλιστών, των ΗΠΑ και των σιωνιστών χωροφυλάκων τους στη Μέση Ανατολή, να εξάγουν τη δική τους «δημοκρατία». Όλοι μαζί, ΗΠΑ, Ισραήλ, προσκυνημένα αραβικά δικτατορικά καθεστώτα και Αλ Κάιντα για να πέσει η Συρία!
ΟΜΑΡ Σ.
Πηγή: "eilmensile"

Ότι κρύβουν τα δυτικά ΜΜΕ για την Συρία:
Nα γιατί & το “Aljazeera” συμμετέχει στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας και εντάχθηκε στο αμερικανοσιωνιστικό μπλοκ… (5 Female Reporters Resign from Aljazeera Media Regarding the lies against Syria)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Αυτά κρύβουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ! Οι “επαναστάτες” για τη “δημοκρατία” στη Συρία…
  Καταγγέλλουν το Al Jazeera! Οι αμερικανοσιωνιστές έχουν τώρα και το Al Jazeera… αλλά η Συρία θα γίνει ο τάφος τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια: