Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Κ. Σκανδαλίδη… Πού ήσουν νιότη που 'λεγες πως θα γινόμουν άλλος;

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla
Πού ήσουν νιότη που 'λεγες πως θα γινόμουν άλλος;

Μέσα στη μεγάλη χαρά συναντήθηκε ο κ. Σκανδαλίδης με την ισραηλινή ομόλογό του Ορίτ Νοκέντ...
Η κυρία δήλωσε εντυπωσιασμένη με όσα της ανέφερε ο κ. Σκανδαλίδης σχετικά με τα μέτρα ανάπτυξης της ελληνικής γεωργίας… και του ευχήθηκε για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Το θέμα δεν θα απασχολούσε κανέναν αν ο μνημονιακός υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, εσχάτως εξαπτέρυγο του κ. Βενιζέλου, δεν ήταν βαθύς γνώστης και μελετητής του Παλαιστινιακού ζητήματος.
Δεν είναι άσχετός με το "πρόβλημα" και ειδικότερα με το έγκλημα που διαπράττει (ακόμη και με επίσημες καταγγελίες του ΟΗΕ) η ομόλογός του.
Άλλωστε αυτή την εγκληματική πολιτική εθνοκάθαρσης (κλοπή υδάτων και γης από τους Παλαιστίνιους - Settlers grab Palestinian water springs-UN report) είχε μιλήσει αναλυτικά Φεστιβάλ της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Εύβοια (9 Ιούλη 2010) προλογίζοντας ντοκιμαντέρ για τα στρατόπεδα Παλαιστινίων προσφύγων στο Λίβανο.
Όταν σου έδινε ευχές και συγχαρητήρια η εγκληματίας ομόλογός του, ας έλειπαν τα γελάκια κι ας «τολμούσες» να πει δυο λόγια για το έστω ανθρωπιστικό του ενδιαφέρον για το πώς η ισραηλινή υπουργός υλοποιεί το πρόγραμμα εθνοκάθαρσης ενός μαρτυρικού λαού…
«Αριστερός» δεν μπορείς να είσαι μόνον για τα ψηφαλάκια της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ κύριε Σκανδαλίδη και για να έχεις υπουργική καρέκλα να είσαι προσκυνημένος τροϊκανός υπουργός!
Λίγα στοιχεία για την εγκληματία υπουργό του Ισραήλ:




Δεν υπάρχουν σχόλια: