Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον!

Συμβαίνει σε μια βουλή μιας ακροδεξιάς συμμαχίας πασοκ-λάος-νδ, από νενέκους υπηρέτες ξένων συμφερόντων…

Θ. Αγγελόπουλος: Η οπτική του δεν ήταν η οπτική της Ελλάδας, αλλά η οπτική ενός ακραίου τμήματος της διεθνιστικής και κοσμοπολίτικης αριστεράς!!!
(Η άποψη για τον Θ. Αγγελόπουλο του ΛΑΟΣ δια του βουλευτού του Η. Παλατίδη)

«Κύριε Υπουργέ, κάνατε μια αναφορά στο νυν αποθανόντα σκηνοθέτη, τον αείμνηστο Αγγελόπουλο. Έδωσε τη δική του οπτική. Δεν ήταν η οπτική της Ελλάδας. Ήταν η οπτική ενός συγκεκριμένου ακραίου τμήματος της διεθνιστικής και κοσμοπολίτικης αριστεράς, ειδικά μετά το 1990. Είδαμε άλλωστε χθες στην τηλεόραση αποσπάσματα: «η Ελλάδα πεθαίνει, ας τη βοηθήσουμε να πεθάνει γρήγορα», «το μετέωρο βήμα του Πελαργού», που ήταν στην ουσία η κατάργηση των συνόρων. Είχε μια δική του οπτική και θα κριθεί ούτως ή άλλως, όπως θα κριθούμε όλοι μας από την ιστορία. Ας μην υπερβάλλουμε τη στιγμή που έφυγε από κοντά μας. Άλλωστε και ο ίδιος προς το τέλος της ζωής του σε συνεντεύξεις που έδωσε τα τελευταία χρόνια κράτησε κάποιες αποστάσεις για το έργο του, το οποίο από ορισμένο τμήμα της ακραίας Αριστεράς υμνείται.»
Απόσπασμα από τα πρακτικά της βουλής 26-1-2012
Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης


Τα πρώτα αποτελέσματα της ακροδεξιάς και νεοφιλελεύθερης «στροφής» του πασοκ;

Το συλλογικό blog μας (http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/) είναι απαγορευμένο-λογοκριμένο στο facebook. Σ’ αυτό κάνουμε αποσπασματικές αναρτήσεις, μέχρι να το λογοκρίνει κι αυτό το facebook. Συνεπώς για κανονική κι όχι περιοδική ενημέρωση για τις αναρτήσεις μας, εδώ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: