Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Νίκη μνημονιακού ΠΑΣΟΚ! Ο μνημονιακός γΑΠ πήρε και τα σώβρακα των μνημονιακών δελφίνων…

Εκρίθηκε (κατά πλειοψηφία) η πρόταση Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ...

Εκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση του Γ. Παπανδρέου και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ με ανάταση χειρός από το Εθνικό Συμβούλιο. Πέντε ή έξι στελέχη, καταψήφισαν την πρόταση αυτή (Π. Ευθυμίου, Λ. Γρηγοράκος, Στ. Τσιλίκης, Ι. Βαρδακαστάνης, κ.α) ενώ αρκετοί άλλοι δήλωσαν «παρών».
Ορισμένα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου απουσίαζαν από την ψηφοφορία καθώς νωρίτερα είχε επικρατήσει η εντύπωση ότι υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στην Ιπποκράτους και στα κορυφαία στελέχη  να λήξει η χωρίς ψηφοφορία η διήμερη συνεδρίαση.
Όπως αποφασίστηκε, θα συνεδριάσει σύντομα, ενδεχομένως και εντός της εβδομάδας, το Πολιτικό Συμβούλιο ώστε να συγκεντρώσει και να εκτιμήσει τις υπόλοιπες προτάσεις που διατυπώθηκαν στη συνεδρίαση και να ορίσει νέα ημερομηνία συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου. Το Πολιτικό Συμβούλιο θα εξειδικεύσει το χρονοδιάγραμμα για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν.

 Το συλλογικό blog μας (http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/) είναι απαγορευμένο-λογοκριμένο στο facebook. Σ’ αυτό κάνουμε αποσπασματικές αναρτήσεις, μέχρι να το λογοκρίνει κι αυτό το facebook. Συνεπώς για κανονική κι όχι περιοδική ενημέρωση για τις αναρτήσεις μας, εδώ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: