Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Η αντιφασιστική Νάπολη λέει ΟΧΙ στην πανιταλική διαδήλωση των νεοφασιστών…

Ο νεοφασισμός σηκώνει παντού κεφάλι στην Ευρώπη. Δεν είναι μόνον στην Ελλάδα που το ΛάΟΣ συμεττέχει σε μια ακροδεξιά κυβέρνηση, αλλά παντού στην Ευρώπη.
Οι ιταλοί νεοφασίστες έχουν προγραμματίσει πανιταλική διαδήλωση στην αντιφασιστική Νάπολη και ήδη έχουν γίνει ετοιμασίες από φοιτητές και δημοκρατικές οργανώσεις ν’ απαγορεύσουν αυτή τη φασιστική πρόκληση.
Μάλιστα το «indymedia» προβάλει το παραπάνω βίντεο με τους ασφαλίτες, τους γνωστούς και σ’ εμάς μπαχαλάκηδες χαφιέδες της αστυνομίας που προβοκάρουν και κατευθύνουν τις κινητοποιήσεις όπως βολεύει τα καθεστώτα! Καλεί όλους να θυμούνται τους προβοκάτορες της αστυνομίας.
Φοιτητές έχουν καταλάβει τις πλατείες της πόλης αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη φασιστική πρόκληση.
Η απόπειρα των νεοφασιστών να διαδηλώσουν στη Νάπολη ξεκινάει αύριο στις 15:30 ώρα Ελλάδας και ταυτόχρονα οι αντιδιαδηλώσεις των αντιφασιστικών οργανώσεων.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι το Αντιφασιστικό Μανιφέστο εναντίον της πανιταλικής συγκέντρωσης των νεοφασιστών και κυκλοφόρησε 17 Νοέμβρη, την Παγκόσμια Ημέρα Κινητοποιήσεων του Διεθνούς Φοιτητικού Κινήματος!
 
Περισσότερα στο http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Το συλλογικό blog μας (http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/) είναι απαγορευμένο-λογοκριμένο στο facebook. Σ’ αυτό κάνουμε αποσπασματικές αναρτήσεις, μέχρι να το λογοκρίνει κι αυτό το facebook. Συνεπώς για κανονική κι όχι περιοδική ενημέρωση για τις αναρτήσεις μας, εδώ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: