Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Αργύρης Δεμερτζής! Αυτός κι αν είναι παπαγαλάκι!

Αγαπητοί,
σήμερα το μεσημέρι ενώ βρισκόμουν στο αυτοκίνητό μου ακούγοντας τον ραδιοσταθμό flash 961, αναγκάστηκα να σταματήσω, να τσιμπηθώ για να καταλάβω ότι δεν ονειρευόμουν!
Ο μέγας «δημοσιογράφος» Αργύρης Δεμερτζής, το πρώτο δεκάλεπτο της εκπομπής «ενημέρωνε» για τα καλά της ιδιωτικοποίησης περισυλλογής απορριμμάτων στην Αττική!
Τι δεν είπε το ανόητο παπαγαλάκι! Σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ (πρόκειται για την παπαριά που επικαλούνται οι γνωστοί και άγνωστοι δημοσιοκάφροι, ώστε να θεωρούνται έγκυροι και αντικειμενικοί…), το ΣΔΙΤ -πρόκειται για «Συνεργασία Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα», για εκείνο το νεοφιλελεύθερο «σχέδιο» (κάνει πλούσιους με χρήματα του ελληνικού λαού ορισμένα λαμόγια, "φίλους" πολιτικών) για το οποίο το ΠΑΣΟΚ του "λεφτά υπάρχουν" κατήγγειλε τη δεξιά ότι πρόκειται για ξεπούλημα δημόσιας υπηρεσίας-, θα σώσει τη χώρα.
"Ιδιώτες" θα επενδύσουν εκατομμύρια (από την τσέπη τους;) και με τη βοήθεια του Δημοσίου (δηλαδή με τα δικά μας λεφτά, με τους φόρους που μας πίνουν το αίμα) θα κάνουν την περισυλλογή μοντέλο πράσινης ανάπτυξης!
Και αυτό το δημοσιογραφικό λαμόγιο δεν σταμάτησε να εκθειάζει την παράδοση της περισυλλογής απορριμμάτων σε ιδιώτες και τη συνεχή κατασυκοφάντηση των εργαζομένων στους ΟΤΑ, αλλά ξεβρακώθηκε παντελώς λέγοντας ότι «μια έμπειρη πολιτικός» είπε «τώρα οι συνδικαλιστές στους ΟΤΑ διαπραγματεύονται θέσεις διευθυντών στις ιδιωτικές εταιρίες που θα αναλάβουν τα απορρίμματα»!
Ρε δημοσιοκάφρε του κερατά, επειδή δεν είπες το όνομα της «έμπειρης πολιτικού» νομίζεις ότι εξιλεώνεσαι;
Να το λες παπαγαλάκι μου, να το λες με καμάρι! Θεοδώρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελα!
Ελέγχουν τα ΜΜΕ με τέτοια γλοιώδη υποκείμενα και νομίζουν ότι θα τους περάσει;
Κι εσύ δημοσιοκάφρε, έχει δουλέψει ποτέ σου; Έχεις ένσημα που δεν είναι σε δήθεν δημοσιογραφική εργασία με αφεντικά εργολάβους δημοσίων έργων, για να μεταφέρεις τα οικονομικά τους συμφέροντα;
Ουστ κοπρίτη!

Άσχετο;
Στο σπίτι αναζήτησα όνομα και εκπομπή του δημοσιογραφικού λαμόγιου...
Τι τίτλο είχε η σημερινή προπαγάνδα του σύγχρονου Γεωργαλά; «Προτεραιότητα στο περιβάλλον και τον εθελοντισμό.
Α.Π. 


Το blog μας (http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/) είναι απαγορευμένο-λογοκριμένο στο facebook.
Συνεπώς για κανονική κι όχι περιοδική ενημέρωση για τις αναρτήσεις μας, εδώ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: