Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Θρίαμβος της δικαιοσύνης! Ελεύθεροι αφέθηκαν από τον εισαγγελέα ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ στο Περιστέρι, που βρήκε το θάνατο ο 18χρονος «τζαμπατζής» (σύμφωνα με την κρατικοδίαιτη καθηγήτρια Νομικής Διβάνη)! Για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος της αδέκαστης δικαιοσύνης, το πρόστιμο των 72 ευρώ θα πληρώσουν οι γονείς του 18χρονου νεκρού!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"



Για να μην νομίζουν ορισμένοι ότι η δικαιοσύνη δεν είναι αδέκαστη…
- Το γερμανοτσογλάνι (Λένα Διβάνη) δεν προκαλεί... είναι σε διατεταγμένη Υπηρεσία των Μερκελιστών... Ας σκεφτούμε ότι δηλώνει καθηγήτρια της Νομικής Σχολής Αθηνών! Η σαπίλα μόνον με Λαϊκά Δικαστήρια μπορεί να πεταχτεί...  - Ο ελεγκτής-φονιάς την δουλειά του έκανε... Κι όμως έχουμε πόλεμο! - Έχουμε πόλεμο! Η ζωή ενός 18χρονου; 1 ευρώ! Κι οι «ελεγκτές εισιτηρίων» ούτε καν συνελήφθηκαν! Ποια δικαιοσύνη… πρόκειται για δηλητηριώδη φίδια που δαγκώνουν (δικάζουν) μόνον ξυπόλητους, αδύναμους κι υπηρετούν το κατοχικό καθεστώς!  - Ελεγκτές εισιτηρίων ή αδίστακτα τσογλάνια, δολοφόνοι για 1 ευρώ, τσογλάνια των γερμανοτσολιάδων; Αληταράδες, για ένα κωλοεισιτήριο άξιζε να είναι νεκρός ένας 18χρονος; Πως θα αντικρύσετε στα μάτια τις οικογένειές σας αληταράδες ελεγκτές;

Δεν υπάρχουν σχόλια: