Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαιτεί την παραίτηση Δένδια και Ρουπακιώτη ΤΩΡΑ, από την κυβέρνηση Σαμαρά!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Επιτέλους ξύπνησαν τα νομικά ένστικτα του Συνταγματολόγου Καθηγητή Πανεπιστημιου και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ως διδάσκων ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, μετά την αισχρή και χυδαία συμπεριφορά αστυνομίας και δικαστικών αρχών έθεσε βέτο στη συγκυβέρνηση του πρωθυπουργού του κ. Αντώνη Σαμαρά: ΤΩΡΑ παραίτηση Δένδια και Ρουπακιώτη.
Του Δένδια που προϊσταται αυτού του μηχανισμού νεοφασιστικής δράσης και τρομοκρατίας από το ίδιθο το κράτος.
Του Ρουπακιώτη που προϊσταται της Δικαιοσύνης που συγκαλύπτει την δράση των αστυνομικών αρχών!
Η απαίτηση για παραιτήσεις του Συνταγματολόγου Ε. Βενιζέλου, προήρθε από τις πιέσεις που δέχτηκε από την "Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ" και τη Νεολαία του ΠΑΣΟΚ. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ φέρεται να είπε σε συνεργάτες του: "Είναι ντροπή για τον νομικό μας πολιτισμό. Αμαυρώνεται το έργο Σωτηρίας της πατρίδας, αλλά και των Μνημονίων στα πρόσωπα των 3 αυτών παιδιών, που θα μπορούσαν να είναι και δικά μου παιδιά".
Δυστυχώς... ο κύριος Βενιζέλος ουδεμία σχέση έχει με το Συνταγματικό Δίκαιο -φυσικά καμία με σοσιαλισμό, αλλά ούτε καν σοσιαλδημοκρατία- και τα δικά του παιδιά δεν θα περάσουν ΠΟΤΕ τέτοιες περιπέτειες. Πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: