Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας: Η Συρία δεν θα γονατίσει!

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
Syrian Communist Party - الحزب الشيوعي السوري 

Απόφαση Κεντρικής Επιτροπής Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας
Δαμασκός, 23 Γενάρη 2018
[...] Η ιμπεριαλιστική επιθετικότητα επεκτείνεται στην πατρίδα μας.
Είναι η δηλητηριώδης παρανυχίδα της Τουρκίας με τους αποικιοκράτες του βόρειου Ατλαντικό, που έχει καταλάβει σημαντικά μέρη της πατρίδας μας στην περιοχή του Jarabulus και μεταφέροντας νέα επιθετικότητα στην πατρίδα μας μέσω της επίθεσης στην περιοχή.
Τα σύμβολα του σκοτεινού καθεστώτος στην Τουρκία απειλούν να επεκτείνουν την επιθετικότητα τους σε άλλες περιοχές της αγαπημένης μας πατρίδας.
Αυτό το στάδιο της αυξημένης αποικιακρατικής επιθετικότητας στην πατρίδα μας ήρθε αφού οι εχθροί της χώρας απέτυχαν να το ανατρέψουν τη νόμιμη κυβέρνηση χάρη στη θρυλική ανθεκτικότητα του λαού μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αποικιακή επιθετικότητα συνεχίζει με στόχο να μειώσει την πατρίδα μας και να επιδιώξει διχοτόμηση.
Όμως ο λαός μας σε όλη την ιστορία του έχει αποδείξει ότι είναι σε θέση να νικήσει τους επιδρομείς και να διατηρήσει την Εθνική Ανεξαρτησία, την Εθνική Κυριαρχία και την Εθνική Ενότητα κι ακεραιότητα του εδάφους της πατρίδας μας.
Είναι γνωστά τα κατορθώματα του λαού της Συρίας και της μεγάλης Συριακής Επανάστασης και χρησιμεύουν ως φάρος για το λαό μας, για τη νικηφόρα αντιμετώπιση των εισβολέων. Ο λαός μας θριαμβευτικά αντιμετώπισε και τις ορδές των φράγκων, τους Μογγόλους, τους Γάλλους, τους σιωνιστές και τον ιμπεριαλισμό που είναι ο αμερικανικός μηχανισμός και είναι πίσω από όλες τις επιθέσεις και τις συνωμοσίες εναντίον του λαού μας.
Ο λαός μας θα είναι νικητής, με την εθνική του ενότητα απέναντι σε εισβολείς κι επιτιθέμενους.
Ο σκοπός μας είναι δίκαιος και η νίκη θα είναι δική μας.
Η Συρία δεν θα γονατίσει!
[...]

Σημ.
Οι Τσέτες (Κούρδοι) λακέδες των ιμπεριαλιστών κατέχουν τμήμα της Συριακής Πατρίδας και παρέδωσαν βάσεις στους περίπου 10.000 αμερικανούς πεζοναύτες που τους στηρίζουν κι υποκινούν.
Το φασιστικό καθεστώς Ερντογάν περιέθαλψε και προσεταιρίστικε τους μέχρι χθες συμμάχους των Κούρδων λακέδων, τον επονομαζόμενο "ελεύθερο συριακό στρατό"-FSA, που μέχρι χθες μαζί με τους Κούρδους δολοφονούσαν καθημερινά πολίτες της Συρίας.
Έτσι τώρα έχουμε και έναν αμφύλιο πόλεμο ανάμεσα σε συμμάχους που ήθελαν μέσω της "αραβικής άνοιξης made in USA" να ανατρέψουν τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Συρίας, στην οποία συμμετέχουν και τα δύο Κομμουνιστικά Κόμματα Συρίας.
Βαρύς ο φόρος αίματος του Συριακού λαού στην αντιμετώπιση της ιμπεριαλιστικής επίθεσης: περισσότεροι από 250.000 νεκροί, Μάρτυρες για την Πατρίδα.
Οι Τσέτες (Κούρδοι) λακέδες των ιμπεριαλιστών, με την ενίσχυση και σθεναρή συμμαχία με τις ΗΠΑ και τους σιωνιστές του ναζιστικού ισραηλινού κατοχικού καθεστώτος, κατέχουν εδάφη της Συρίας, όπου φιλοξενήθηκαν και προστατεύτηκαν εδώ και 50 χρόνια. Σήμερα θέλουν, στα πρώτυπα των σιωνιστών- να κλέψουν τη γη που τους προστάτευσε.
Αυτή η αμερικανοσιωνιστική επιδίωξη δεν είναι αποδεκτή από τον φιλοξενούμενο κουρδικό πληθυσμό στη Συρία κι έχει ως αποτέλεσμα πολλοί Κούρδοι να δραπετεύουν από τις περιοχές υπό κουρδική κατοχή και να ζητούν προστασία από τη Συρία. Ένα γεγονός που πανικοβάλει της αμερικανοσιωνιστική ηγεσία των λακέδων των ιμπεριαλιστών.
Ως σήμερα οι δυνάμεις του άξονα της Αντίστασης δεν έχουν εμπλακεί σε πολεμικές συρράξεις με τους Κούρδους, αλλά είναι σίγουρο -όπως διαβεβαιώνει κι ο πρόεδρος Άσαντ- ότι η Συρία θα απελευθερώσει και την τελευταία σπιθαμή Συριακής πατρίδας.
Μπροστά στην τουρκική επιθετικότητα έγιναν τρεις (3) επίσημες και δημόσιες προτάσεις από μέρους του Αραβικού στρατού της Συρίας να επιτρέψουν οι Κούρδοι τη διέλευση του Συριακού στρατού ώστε να αντιμετωπίσει την τουρκική απιθετικότητα στην περιοχή. Τρεις (3) φορές αρνήθηκαν οι Κούρδοι την υπεράσπιση Συριακού εδάφους από το Συριακό στρατό και καμία δημοσιογραφική πόρνη δεν έχει κάνει μία έστω αναφορά σ' αυτό το γεγονός.
Ο Αραβικός στρατός της Συρίας κι οι σύμμαχοί του σ' αυτό των τιτάνιο αγώνα εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης που είχε νικηφόρο αποτέλσμα, η Χεζμπολάχ, οι Παλαιστινιακές Ταξιαρχίες, οι Φρουροί της Ιρανικής Επανάστασης, αργά ή γρήγορα θα κάνουν τους "λογαριασμούς" με τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών και θα απελευθερώσουν ολόκληρη τη Συρία. Το γιατί υπάρχει αυτή η ανοχή απέναντι στου Τσέτες φονιάδες, ας δώσει ο καθένας τη δική του ερμηνεία. Την καλύτερη ερμηνεία θα δώσουν οι αργανώσεις τους πουλημένης "αριστεράς" που στηρίζουν τους δολοφόνους του FSA στην Ελλάδα (άραγε τους στηρίζουν ακόμη;), αλλά και τους Κούρδους που θέλουν "κράτος" σε χώρα που δεν τους ανήκει: συμφωνία των δύο ιμπεριαλιστών, των Ρώσων και αμερικανών.
Άραγε πως θα αντιμετώπιζε ο Έλληνας πολίτης αν οι παράνομοι μετανάστες στην πατρίδα μας, ή μουσουλμάνοι της Θράκης ήθελαν δικό τους κράτος μέσα στην Ελλάδα;
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εγχώρια ιμπεριαλιστική "αριστερά" που έχει ταχθεί υπέρ των φονιάδων του FSA (για να κατανοούμε, αυτών που έχουν ως σημαία εκείνη της Γαλλικής κατοχής στη Συρία με 3 κόκκινα αστέρια), αλλά και υπέρ των Κούρδων "αυτονομιστών" σε ξένη πατρίδα... τώρα που σφάζονται μεταξύ τους!
Είναι σίγουρο πως υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο ο Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡσια λόγω βραχυκυκλώματος...που έπληξε το σύνολο των "Radical chic", δηλαδή της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς"... Άντε τώρα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα... Και με τους φονιάδες του FSA (θαυμάστε με τι ύφος την έχει μπροστά του), που τώρα σφάζουν Κούρδους... Και με τους φονιάδες του YPG, των λακέδων ΗΠΑ-Ισραήλ;
Ώρα είναι να μιλήσει για ενδο-ιμπεριαλιστικές αντιθέσεις και πράσινα άλογα, ή πως υπάρχουν κακκοί και καλοί του FSA κι αντίστοιχα των λακέδων Κούρδων...
Η νόσος έπληξε το σύνολο των μορμολύκειων της "αριστεράς" που στήριζαν ελπίδες στην "αραβική άνοιξη", τους "μετριοπαθείς" εξεγερμένους "εκδημοκρατιστές" της Συρίας και των ηρωικών αγώνων των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών.

To βίντεο: ΕΔΩ

Πως τα λέει έτσι "αριστερά" υπέρ των δολοφόνων... Μάλλον ζηλεύει τον Τσίπρα!

Εκείνος ο άλλος "αριστερός", ο Λαφαζάνης "έχει πάρει το κολάι"... έχει διδακτορικό κι άφησε πίσω τον Τσίπρα... Είναι με όλους και όλα!
Στις 18 Μάρτη του 2017 το γλέντησε με τα ΝΑΤΟϊκά καθάρματα του FSA και τα συντρόφια του ΚΕΕΡΦΑ για να πέσει ο Άσαντ (Ο Λαφαζάνης, είναι ΝΑΤΟϊκή λινάτσα, ή ρόμπα ξεκούμπωτη; Τι γιόρταζε εναντίον του Άσαντ, μαζί με τα αποβράσματα των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων;)
Γαμώ τα γλέντια με τις σημαίες του FSA να ανεμίζουν στο Σύνταγμα και οι χοροί εναντίον του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ":
 Όμως... είναι και με τους Κούρδους...

...συνάντηση Λαφαζάνη με "εκπρόσωπο των Κούρδων της Συρίας"
Τα καταφέρνει σε όλα... ακόμη κι υπέρ της Συρίας θέλησε να εμφανιστεί:
 
(Καζάκης-Λαφαζάνης... πολιτικοί απατεώνες ή απλώς μαυρογιαλούροι;)
Ότι και να πει κάποιος θα έχει απόλυτο δίκιο... Δεν αντιγράφει... ξεπέρασε όλες τις απατεωνιές του Τσίπρα κατά γράμμα και λέξη! Εμείς το είχαμε από καιρό επισημάνει: Τέλος με τις "μωρές παρθένες" της Λαϊκής Ενότητας (Λαφαζάνης)... Πέρασαν οριστικά στους ταξικούς εχθρούς των εργαζομένων και των λαών!

Έχουμε και τον επαγγελματία "αντιρατσιστή", τον κύριο Ανδρουλιδάκη, ραδιοφωνικό παραγωγό του κομματικού ραδιοσταθμού "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ", γνωστό "αντιρατσιστή" και καταληψία του City Plaza, που ευχαριστεί τις ΗΠΑ και χρησιμοποιεί τον σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ για να μας υπενθυμίζει πως "Ο Άσαντ είναι νέος Χίτλερ..."
Αλλά και...
Ο Θανάσης Κούρκουλας, Πολιτικό Συμβούλιο της ΛαΕ, που δεν απουσιάζει από καμία "αντιρατσιστική" κινητοποίηση και μας θυμίζει κι αυτός το "αιμοσταγές καθεστώς της Συρίας": "Η κινητοποίηση γίνεται την ώρα που στη Συρία συνεχίζεται η σφαγή των αμάχων στο Χαλέπι με εκατοντάδες νεκρούς καθημερινάαπό τους βομβαρδισμούς ρωσικών και συριακών δυνάμεων..."

Τώρα θα έχει "προβλήματα" κι ο πρωθυπουργός, αυτός ο ηγέτης της "αριστεράς"...
Χάσαμε τον αγαπημένο των ΜΜΕ και των ελληνικών πολιτικών κομμάτων, τον ειδήμονα για το "Συριακό"!
 «Στη Συρία αν είσαι πιο έξυπνος από τον Άσαντ, χάθηκες…», η μητέρα του προνόησε: «Η μάνα μου με υπεραγαπούσε αλλά πάντα ήξερε ότι η ζωή στη Συρία του Άσαντ για έναν άνθρωπο σαν εμένα θα ήταν μονίμως επίφοβη. Αυτή με παρότρυνε να φύγω από τη χώρα»!
Ο κ. Αλομπέιντ Άρεφ κι η "παρέα" του που βρίσκονται;
Έχει κάποιος νεώτερα για αυτά τα λελούδια της...
"αραβικής άνοιξης made in USA" που αλώνιζαν (τώρα;) στην πατρίδα μας;
 
 
Μην ξεχνάμε και τον Αρούλη... κι αυτός με τον  "Αν είσαι πιο έξυπνος από τον Άσαντ, χάθηκες..."
 
...αλλά και τα παλικαράκια με τα σύμβολα των δολοφόνων τζιχαντιστών... χωρίς ντροπή!
 
 Υποστηρικτής της "αραβικής άνοιξης", πρώτος μεταξύ πρώτων, ο "συντονιστής" Κωνσταντίνου... (στη φωτογραφίες με τις "σημαίες" των καθαρμάτων" αποκεφαλιστών του Συριακού λαού...)
 
Γνωρίζετε τους λακέδες των ΗΠΑ που τώρα πολεμούν μαζί με τους αμερικανούς στη Συρία: Αφιερωμένο σ' αυτούς που ακόμη δεν πήρανε είδηση τι σημαίνει "Κούρδοι της Ροχάβα"....
 
 
Αφού δεν υπάρχει ένας.μία που θα φτύσει κατάμουτρα τα μορμολύκεια της "αριστεράς", τους δήθεν καθοδηγητές του κι ηγέτες... ας κάνουν μια διαδήλωση υποστήριξης του νέου ηγέτη της "αντιπολίτευσης" στη Συρία των Σελευκιδών του μεγάλου Αλεξάνδρου!




Ελήφθη από τους μέχρι τώρα υποστηρικτές των κατοχικών μνημονίων και μενουμεευρωπαίους;

-
Τώρα κατάλαβες;
Ομολογούν πως διαγράφουν, λογοκρίνουν, καταργούν, επιβάλουν ποινές οι του "δημοκρατικού" facebook όσους ενοχλούν τους αμερικανοσιωνιστές... https://theintercept.com/2017/12/30/facebook-says-it-is-deleting-accounts-at-the-direction-of-the-u-s-and-israeli-governments/
Τιμή μας η λογοκρισία σας! 

8ος χρόνος αισχρής φίμωσης και λογοκρισίας στο ιστολογοφόρο "SIBILLA", ως "ανατρεπτικό"...
Από αυτό τον κλώνο-ιστολογοφόρο (μέχρι να φιμώσουν κι αυτό) περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: